Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva. Ez most több mint barátság, de kevesebb mint szerelem?
Ha beleszerettél volna kívánnád. Az egészben az a legrosszabb, hogy magad próbálod belelovalni olyan dolgokba, amik semmi érzést nem hoznak.
Ez a pasi nem az a pasi aki neked a Férfi.
De ha neked az a fontos, hogy üres érzések nélkül mondogathasd, hogy beleszerettél valakibe, akkor tedd továbbra is ezt, garantálhatóan olyan nyomorult leszel a kapcsolat végére, hogy 100x meg fogod bánni, hogy egyáltalán kezdtél az illetővel.
Légy türelmes, mindenki életében megjelenik az aki neki való.
Nekem is volt egy ilyen fiú az életemben, nagyon szerettem őt, de semmilyen komolyabb téren nem vonzódtam hozzá. Egyszerűen csak jó volt vele lenni, mindent megtudtam vele beszélni, mindig ott volt mellettem. Olyan volt mintha a testvérem lenne.
Ezek a kapcsolatok semmiképp nem működhetnek, úgyhogy mindenképp beszéld ezt meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!