Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátságból lehet kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból lehet kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mennyi az esélye? Mert az a rész könnyen megy hogy megismerkedek a lányokkal akár milyen akár ki lehet flegma bármi én összebarátkozok vele de mindig beraknak a "barát zónába" és ott is maradok.És már többet ezt a hibát nem akarom elkövetni de egyik haverom meg azt mondta barátságból is lehet kapcsolat. Szerintetek?

2014. szept. 14. 02:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha mutatsz valami különlegeset, akkor lehet. Valamit, ami miatt felkelted az érdeklődését.

19F

2014. szept. 14. 02:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ gondolom mindegyik lány mást szeret más érdekli. szóval csak meg kelltudni mit szeret.
2014. szept. 14. 02:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz nehéz megtudni róla a dolgokat, ha még csak barát vagy. Igazából nagy előny, ha barátként mész feljebb, de hosszú is.
2014. szept. 14. 02:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Akkor jól értem lényeg az hogy én tudjak meg róla sok mindent?

Mert van most egy lány én nagyon oda vagyok érte, nagyon rendes lány most ismerkedek vele és ő nem szokott kérdezni rólam mindig én és már teljesen kezdem kiismerni szerintem lassan fog is bízni bennem már.De én még attól félek hogy berak a barátok közzé és annyi.

2014. szept. 14. 02:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Baratsagbol lehet szerelem,de forditva mar nem igaz...
2014. szept. 14. 02:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen lehet. Nekünk egy év kellett.

Persze az nem előnyös ha melletted még 20fiú barátja van.:|

2014. szept. 14. 02:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak fiú barátja van! Egyetlen lány barátja van azt mondta mert hogy őt lányok nem szeretik megszólják mindig mert normális is rendes lány.
2014. szept. 14. 02:44
 8/11 anonim ***** válasza:

4.vagyok..Jó azért nem olyan nagy gond az>< velem is így van sajnos a lányokkal kapcsolatban. Így nekem is csak fiú barátaim vannak.

De Ő mindigis többet jelentett nekem.pedig nem voltam szerelmes.

Beszélgess vele napiszinten akár és ha egy hullámhosszon vagytok nyert ügyed van. Jó irányba haladsz:) csak légy kitartó.

2014. szept. 14. 02:53
 9/11 anonim ***** válasza:
6os*..(bocsi félre néztem)
2014. szept. 14. 02:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Semmi baj köszi a rendes válaszokat.Hát még nem teljesen vagyunk egy hullámhosszon de párszor sikerül jól elbeszélgetni vele.Például múltkor is ráírtam és azt mondta nem ér rá. erre 3 órán keresztül beszélgetett velem. Barátkozni könnyen tudok mert vicces jó fej vagyok :)
2014. szept. 14. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!