Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a fiúnak kell kezdeményezni?
#9:
Ez a Te meglátásod. Én leírtam pedig, hogy ez nem egyoldalú: én kezdeményezek, ha akarok valamit, de nem fogok teperni meg "küzdeni" egy nőért sem. Ha elküld, hát elküld. Ha közömbös, hát közömbös. Ha meg Ő akar valamit, teperjen Ő. Én is megteszem a részem, ha látom, hogy van miért. De Ti harcoltátok ki az egyenjogúságot, ez is vele jár. És nem, nem vagyok gyáva. Ha arról van szó, kezdeményezek én, ahogy meg is tettem már. Egyszerűen álláspont kérdése. Nekem pl abszolút ellenszenved az álláspontod, mert nehogy már a nő megremegteti a szempilláit, én meg boruljak a lába elé... vicc. Főleg ha amúgy én nem akartam tőle semmit, hanem Ő kezdeményezett.
Azért mondasz ilyeneket, mert még nem próbáltál egy lányhoz sem romantikusan hozzáállni, csak a többiek mondókája után mész, Te pedig hiszel Nekik!
Egyenjogúság: Nem vagyunk egyenjogúak! Ha jobban megnézed a dolgokat, pl. fizetésben, munkahelyileg stb... több lehetőségük van a pasiknak! És attól, mert ez a szó megszületett, még nincs egyenjogúság bőven és attól még a nő nő marad és tisztelni, becsülni, udvarolni kell! Nem félvállról venni, hogy áááá ennek úgy se kell se virág, se csokor, mert Jani barátom ezt mondta! Na igen, a lustábbik alomból való pasik mind ezt hajtogatják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!