Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mesélem be magamnak a legrosszabbat? Mit tehetek ellene?
3 hete vagyunk együtt. Ahogy egyre közelebb kerülök hozzá, egyre inkább félek h elveszítem és folyton rosszra gondolok vele kapcsolatban, pl. mikor nem ír vissza facen,akkor biztos más csajjal van, és hasonlók. Oka lehet ennek, h az előző párom néhány hónappal ezelőtt szépen átvert és megcsalt. De tudom, h ő más, csak egyelőre még nem épült ki a bizalom köztünk. És rettegek tőle, h ő is csak mondja h szeret pedig nemis... Mit tudok ez ellen tenni? Nem akarok "félelemben" élni, élvezni szeretném ahogy szeret engem.
21/L
tudod, hogy ő nem olyan, bízz benne jobban (amíg kiérdemli)
mikor legközelebb ilyesmi történik, pl nem ír vissza rögtön és máris elméleteket gyártasz, tudatosan állítsd le magad és gondolj arra, hogy ez hülyeség
attól, hogy nem ül a gép mellett/nincs telefonközelben, még nem jelenti azt, hogy mással lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!