Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme annak, ha egymástól 100 vagy akár több 100 km-re élő emberek szeretnének együtt lenni?
Nagyon is van értelme. 106 km-re lkok barátnőmtől kocsival (bár nem autóval szoktam hozzá járni, hanem tömegközlekedéssel)
Jó igaz hogy nagyon nehéz a kapcsolat, de legalább minden találkozás tökéletes :)
2 hetente találkozunk egy hétvégére (péntek estétől vasrnap estéig), de minden alkalmat kihasználunk. (pl most karácsonykor több mint 1hétig nála leszek)
És amúgy ha igazán szerelmes vagy, hidd el nem fog érdekelni az a 2heti 2000Ft.
Addig még én sem tartottam értelmét egy ilyen kapcsolatnak míg nem dolgoztam, és nem volt sosem pénzem.
Mi is távkapcsolatban élünk. Hetente találkozunk, van, hogy csak egy délután tudunk együtt lenni, de szerencsére az a gyakoribb, hogy péntek délutántól hétfő reggelig együtt vagyunk. Hét közben skype-on beszélünk, általában minden nap, de van, hogy elmegyek a barátnőimmel valahova, vagy ő a haverjaival, és olyankor telefonon beszélünk pár percet.
Megoldható, az út pedig 1680 oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!