Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek menyi a maximum kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek menyi a maximum kor kulombség egy kapcsolatba? Tudom szokták mondani hogy "a kor nem számít" de biztos van mindenkinek hogy mennyi a maximum, és a korotokat is írjátok, és ha akarjátok ak az eddigi kapcsolatotokba is hogy menyi volt,19F

Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Eddigi kapcsolataimban 6 és 8 év volt a korkülönbség. Soha nem határoztam meg magamban a maximumot, de azt tudtam, hogy a következő kapcsolatomban már csak 30 felettit keresgélek. Én 20 vagyok. Most 18 év van köztünk, és őszintén szólva eddig tökéletesen bevált. Ennél nagyobb korkülönbségbe már nem valószínű, hogy belemennék, de ez még belefért, úgy gondoltam, megér egy próbát, és a legjobb döntés volt.
2014. szept. 12. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Maximum 10 év legyen közöttünk, de jobb inkább, ha közelebb van a 30-hoz, mint a 35-hez.

24N

2014. szept. 12. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet - és nem is célszerű - behatárolni a korkülönbséget. Nekem mindig az idősebb pasik jöttek be.

A legnagyobb korkülönbség (eddig) 25 év volt. Egy-éjszakásnak indult, de varázslatos egy év lett belőle - pedig még jómódúnak sem nevezném a pasit - tehát nem a pénzéért... De veszettül értett a nőkhöz, és frenetikus volt az ágyban! 25L

2014. okt. 4. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!