Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki öszinte, kedves és szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki öszinte, kedves és szerelmes, vagy aki átvert és hazudott?

Figyelt kérdés

ugy fáj a szivem egy fiuért,akivel 1 gyönyörü 7végét töltöttem vagyis 2 de a másodikon már nem jártunk. nem feküdtünk le... de hazudott hogy szeret és én bevettem, bár most is azt mondja hogu tetszem neki,és leszünk még együtt biztosan... de nem tudom elfelejteni öt... pedig olyan mint az átlag, hogy egy hétvégére jó voltam, ö is jól érezte magát,de nem értem mért tette ezt...

a másik fiu 5 hónapja szeretne velem lenni,jártunk de nem kellett,túl jó volt hozzám,és öszintén szeret engem... de nem tudom mit tegyek? megpróbáljam? talán beleszerethetek idövel??? nem hagytam neki elég idöt?

2010. jan. 18. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Beleszerethetsz, igazából, simán. :) Minden megeshet. Én adnék Neki egy esélyt.
2010. jan. 18. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
én nem erőltetném.. barátnőm is így járt, fél évig együtt voltak, sokat adott neki de nem volt bele szerelmes.. persze attól is függ hogy mennyi idős vagy, az én koromban(16) nagyon fontos h meg legyen a szerelem érzése:)
2010. jan. 18. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Adj neki esélyt, de őszintén mond meg, hogy Még nem szereted.
2010. jan. 18. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és a végén szakított, megbeszélték a dolgot, mert már nem látta hogy hogy lehetne tovább ebben az állapotban h nem szerelmes bele.
2010. jan. 18. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Öszinte vagyok vele,elmondtam neki hogy tetszik,kedvelem de szerelmes nem vagyok... Ö azt mondta,hogy ö bebizonyitja hogy mennyite szeret, boldoggá tesz,és hogy belefogok szeretni idövel,amugy 17 vagyok
2010. jan. 18. 20:54
 6/8 A kérdező kommentje:
és köszi a válaszokat
2010. jan. 18. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Keress egy harmadikat.

Aki hazudott az megint hazudni fog, szóval nincs értelme, csak annyi, hogy egy-egy hazug, de jó hétvégét vele tölts, de komolyabbra nem számíthatsz.

A másikat már ha jól értem 5 hónapja ismered és meg is próbáltátok. És neked nem tetszett a dolog. Ezek után nincs értelme erőltetni.

2010. jan. 18. 21:01
 8/8 A kérdező kommentje:
amikor megismertem 5 hónapja akkor voltunk együtt,akkor meg sem ismertem igazán,nem hagytam idöt arra sem hogy megmutasa milyen... de mai napig minden nap ir,néha összefutunk..olyan kedves,megértö meg minden...csak nehéz döntenem...bár többé nem szeretnék együtt lenni a másik fiuval,mert nagyon fáj amit csinál,de ugy érzem érzek valamit iránta
2010. jan. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!