Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki öszinte, kedves és szerelmes, vagy aki átvert és hazudott?
ugy fáj a szivem egy fiuért,akivel 1 gyönyörü 7végét töltöttem vagyis 2 de a másodikon már nem jártunk. nem feküdtünk le... de hazudott hogy szeret és én bevettem, bár most is azt mondja hogu tetszem neki,és leszünk még együtt biztosan... de nem tudom elfelejteni öt... pedig olyan mint az átlag, hogy egy hétvégére jó voltam, ö is jól érezte magát,de nem értem mért tette ezt...
a másik fiu 5 hónapja szeretne velem lenni,jártunk de nem kellett,túl jó volt hozzám,és öszintén szeret engem... de nem tudom mit tegyek? megpróbáljam? talán beleszerethetek idövel??? nem hagytam neki elég idöt?
Keress egy harmadikat.
Aki hazudott az megint hazudni fog, szóval nincs értelme, csak annyi, hogy egy-egy hazug, de jó hétvégét vele tölts, de komolyabbra nem számíthatsz.
A másikat már ha jól értem 5 hónapja ismered és meg is próbáltátok. És neked nem tetszett a dolog. Ezek után nincs értelme erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!