Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy egy nő megcsalja a férjét és úgy megveri hogy maradandó sérülést okoz neki?
Persze, hogy normális. Így működik a boldog párkapcsolat, az egyik jobbra-balra kefél, a másik meg a szart is kiveri belőle...
Ha a kérdés komoly, akkor elég idióta vagy (inkább idióták vagytok), hogy ezt itt kell megkérdezni...vagyis bocsánat, hogy egyáltalán ezt meg kell kérdezni.
Amennyiben a kérdésre a választ tudod, és csupán önsajnáltatásból tetted fel, meg is érdemled a sorsod, hogy ahelyett, hogy érdemben tennél valamit GYK-ra jössz, hogy veled együtt mások is sobálják a sarat az illető férfira.
14-es, egyetértek! Ha valami rossz, ki kell belőle lépni, nem félre nézegetni. Az erőszak pedig nem elfogadható, egyik féltől sem!
4es voltam. :)
Aki nem alapból brutális, agresszív, csököttagyú barom, az azért még haragjában sem fog egy olyan embernek akit szeret, akarattal maradandó sérülést okozni, még ha az mélyen belegázolt a lelkébe.
Aki pedig alapból egy állat, azt nem megcsalni kell, hanem még időben otthagyni a fenébe.
Azt írjátok, hogy egy két pofon belefér... még jó hogy van akkora p@r@sztl,,,engőm, hogy egy hétig egyirányba szaladna :D
a témához ... ha megtudnám hogy az asszony ger,,inc,,,telen fér,,,eg módjára kef,,,élteti magát a hátam mögött akkor kapásból leküldenék neki két akkorát, hogy nem állna meg a lábán, utána 30 perc alatt kib@,,,sznám mint macskát sz@,,rni....
Hogy miért?...
ad1: emancipáció... egyenlőséget akartatok?? egyenlő pofon is jár vele nem csak a kiváltságok...
ad2: ha érzi a szu,,,ka hogy valami nincs rendben beszélje meg, vagy hagyja el a pasit.. utána a lőtéri kutyát nem érdekli kivel kef,,,él..
ad3: az ha valaki beletapos a másik lelki világába az ngyobb kárt tud okozni mint bármi más, nah az a maradandó...
lehet nekem sírni, hogy milyen egy bu,,,nkó vagyok de ha már nem születtél férfinak legalább ember legyél és legyen gerinced.
fas,,zom a sok hül,,,ye félrek,,,efélő ku,,rvába.
27/f
7#es vagyok es reszben a 13#asra reagalnek
mi szamit extrem esetnek? A megcsalas biztos nem!
Nezzuk csak
1. Egy boldog parkapcsolatban elo ember nem csalja meg a parjat, mert boldog a parjaval.... egyszeruen nem jut eszebe ilyesmi, mint opcio... aki ezt tagadja, az nem erezte meg magat boldognak a parjaval
2. Ebbol kovetkezoen aki megcsalja a parjat, az nem erzi magat boldognak a parjaval, vagyis valami baj van a parkapcsolatban
3. Ha megcdal a parod, es lekeversz neki par pofont, szinte 1000000% hogy nem az lesz a reakcio, hogx "igazad van, bunhodnom kell".... sokkal inkabb elmelyited a problemat a parkapcsolatban es ujabb problemakhoz, esetleg szakitashoz/valashoz, vagy rosszabb esetben ujabb megcsakashoz, ujab, gyotrelmekhez vezet...
osszegzes: ha egcsal a parod, az a leheto legrosszabb "megoldas", hogy orjongesz es utod-vered...
egy ertelmes leny megkerdezi, hogx "miert tetted?", es ha a valasz, az, hogy "mert mar nem erzem jol magam veled" (es a megcsalasok eseteben legalabb 80%ban ez az ok) akkor erre annyi a valasz, hogy "oke, akkor viszlat" vagy kitarto esetben, "oke, akkor gyere, javitsuk meg ami elromlott"
13as, privatban irhatsz, hogy szerinted mi az az extrem eset, amikor egy embernek jogos, ha megut egy masikat! Ervekkel meggyozheto vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!