Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez megcsalásnak számít, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít, vagy csak túlreagálom a dolgot?

Figyelt kérdés

Szóval, néhány napja történt a dolog, a párom egy buliban elkezdett egy csajjal smárolni, nem sokkal később felmentek a lány lakásába, és majdnem megtörtént a dolog, de a lány rosszul lett és hagyták az egészet a fenébe - de ha a páromon múlik, biztosan lefekszik vele! Ezt a haverjainak is hangoztatta később, hogy majdnem megvolt neki a csaj, és az egyik barátja elmondta nekem, hogy mi történt. Persze azonnal kérdőre vontam a páromat, aki megsértődött, és azt mondta, hogy lényegében nem csalt meg, mert nem feküdt le a lánnyal, és hogy szánalmas a viselkedésem. Azóta sem javult sokat a helyzet, a párom határozottan kitart az álláspontja mellett, és nagyon dühös rám. Ti mit tennétek? Megbocsátanátok neki? Vagy ilyenek minden kapcsolatban előfordulnak? Elég mérges vagyok rá, lehet, hogy nem is jogosan?

21L, 23F

2014. szept. 10. 16:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A szándék megvolt !!! Ha a csaj nem lett volna rosszul ,simán megtette volna .Bízni nem lehet benne ,majd a másik buliban is lesz egy ilyen könnyűvérű lány ..aztán a következőben is .! Nem reagáltad túl .. menekülj ,ez a fiú nem szeret téged ,különben nem gyengülne el ..
2014. szept. 13. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!