Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha úgy érzitek h a lány nagyon belétek zúgott, az milyen irányban változtat a hozzáállásotokon?
Tegyük fel, h pár hete jártok, főleg te akartad annyira ezt a kapcsolatot, mert nagyon bejön neked a csaj és komoly kapcsolatra vágysz. A lányon már most, pár hét után látszik, hogy teljesen beléd zúgott. Hogy érint ez téged? Megijedsz és visszavonulót fújsz, vagy inkább pozitívan érint, te is bátrabban közeledsz hozzá érzelmileg?
21/L
Ha nekem tetszik a csaj, ha én kezdeményeztem, ha én akartam inkább a kapcsolatot, ha én inkább a komoly kapcsolatok híve vagyok... és ha a lány teljesen belém zúg? SZERINTED?
Ha imádom a chilis babot, ha megőrülök a chilis babért és reggeltől estig chilis babot zabálnék, és a csajom főz nekem vacsorára chilis babot, szerinted hátat fordítok a bejárati ajtóban és elszaladok, hogy ja bocsi inkább visszavonulót fújok és ma este inkább a Boráros téri aluljáróban eszek hamburgert???
2.,
Ha a hét minden napján chilis babot készít neked a barátnőd, már úgy érezheted hogy bár finom, nem biztos hogy egész életedben ezt szeretnéd enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!