Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyen féltékeny?
a barátnommel majdnem 1 éve vagyunk egyutt.
az exemmel 6évig jártunk. a barátnom nagyon féltékeny rá,mert néha felhiv az ex és akkor olyanokat mond nekem,hogy szeret engem meg hogy ujra visszajonne hozzám,gyereket akarna tolem és hogy sajnálja,hogy megcsalt.Errol a mostani barátnom is tud.De ezek a szavak nekem már nem jelentenek semmit.Nem akarom ot,most már legyen boldog a pasijával,ha o kellett neki.
Nagyon szeretem a páromat,tobbszor megkért rá,hogy elotte mondjam el a telefonba az exnek,hogy hagyjon nekem békét...de én ezt nemtudom megtenni mert nem olyan típusu ember vagyok.nem szeretek és nem tudok másokat megbántani.Sokszor látom a barátnomon,hogy fáj ez neki de már inkább nem mondja csak belul gyotrodik.de én akkor sem tudom megtenni,hogy elkuldjem a francba az exet.azt megmondtam neki,hogy szeretem a páromat,persze ugy látszik az nem volt olyan hatásos mert még mindig hivogat...nemtudom hogyan oldhatnám meg a helyzetet,hogy senkinek se fájjon...
Ha már tényleg nem jelent semmit az ex,akkor igen is MEG KELL mondani neki,hogy hagyjon téged béken,és ne hivogasson.Ha tényleg szereted a párod,akkor ezt meg teszed érte.Ès ezzel nem bántod meg az ex-et,met már nincsen miért megbántódnia.Ès hidd el,hogy ennél nagyobb örömet nem szerezhetne´l a barátnödnek.S vigyázz,ha ezt nem teszed meg,nehogy rámenjen a kapcsolatotok.
Mert egy harmadik,akár kívülröl is tönkre tud tenni mindent.Ezt nyugodtan hidd el.Sajna tapasztalat.
Kedvesem is baromira féltékeny volt mindenkire.Óvodás kori cimbiktől kezdve,a fősulis barátokig edzőtársakon keresztül mindenkire.Aztán mióta babát várunk kinőtt belőle.Egyébként volt több komoly vitánk is az ügyben,de csak adtunk a szarnak egy pofont.
Ilyen a természete,én nem fodlalkoztam a természetével,ahnem belévesztem miatta néhányszor és egy kicsit javult a helyzet.De ez csak két hevesvérmérsékletű enbernél működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!