Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te a szerelemért feláldoznád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te a szerelemért feláldoznád a karriert?

Figyelt kérdés
Tegyül fel, hogy kapsz egy jobb álláslehetőséget, de a jelenlegi munkahelyeden van valaki, akit szeretsz. Ha elfogadod az uj állást, lehet hogy soha többet nem látod. Mit választanál ebben az esetben: az új, jobb állást, vagy a szerelem miatt visszautasitanád?
2014. szept. 9. 21:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Velem már megtörtént. Kaptam egy mások számára talán visszautasíthatatlan külföldi ajánlatot. Én visszautasítottam, pont azért, mert barátnőmet, akivel akkor még csak összejövőben voltunk, így talán kéthavonta ha láthattam volna, vagy még ritkábban. Így is sok a távolság köztünk, ha most a kontinens másik végébe kerültem volna, az lehet, hogy kinyírta volna a kapcsolatunkat.

Hogy jól döntöttem-e? Igen. Soha nem bántam meg, sőt, életem egyik legjobb döntésének tartom. Ennek már közel két éve, barátnőmmel azóta együtt vagyunk, és tényleg olyan a kapcsolatunk, amiről mindketten álmodoztunk. De ha neadjisten mégsem így alakult volna, akkor se bántam volna meg. Nálam a szerelem nagyon fontos helyet foglal el a fontossági sorrendben. Ugyanolyan jó munkám lehet még az életben, ugyanolyan szerelmem nem. Meg különben is, egyáltalán nem biztos, hogy bejött volna az a munka.

2014. szept. 9. 22:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát, amilyenek manapság a munkalehetőségek, nem biztos, hogy a másik jobb lenne, én meg már eleget váltottam, egy darabig elég volt. A mostani énem nem váltana munkahelyet, itt is jó lehetőségeket kapok a karrierem építésére (tulajdonképpen jobbakat, mint eddig bárhol, és ez nem csak az anyagiakat jelenti, hanem szakmai fejlődési lehetőséget is). Kicsit megfáradtam. Mostani énem a szerelmet választaná, akár plátói, akár viszonzott. :-)
2014. szept. 9. 22:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Mivel nálunk már egyszer azt az áldozott meghozta értem Párom, hogy összeköltözzünk, távkapcsolatban éltünk, így ha menni kell, jönne Ő is, ez nem kérdés. Ha bármi ilyen lenne, együtt mennénk, esetleg, idővel jönne a másik is, mi már együtt tervezünk.
2014. szept. 9. 22:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha látom, hogy azzal az illetővel alakul a dolog, akkor gyorsan rákapcsolnék, hogy olyan viszonyba kerüljünk, hogy ha munkahelyet is váltok, utána még beszéljünk, találkozzunk.

Ha viszont nem viszonozza, akkor gondolkodás nélkül átmennék a másik munkahelyre (mert várhatok rá akár meddig, de nem lesz vele semmi, az új munkahelyen viszont lehet, találok is valakit).

2014. szept. 9. 22:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez ugy van, hogy a munkahelyemen van egy pasi, akivel hát talán lehet majd valami (eddig nem volt olyan sok lehetőség, mert a munkából kifolyólag elég keveset találkozunk, általában akkor sem négyszemközt). Most azonban 2 hónapig áthelyezték máshova dolgozni, nekem pedig kb. 1 hónap mulva lenne lehetőségem másik munkahelyre menni. Szoval pont "elkerülnénk" egymást, és mivel egy ideje ugye már nem dolgozik itt, nem is tudunk előrelépni. És nagyon rossz lenne, ha ezért megszakadna a dolog, mert pont most váltanák helyet....szóval ismerve a részleteket, ti hogy döntenétek a helyemben?
2014. szept. 9. 22:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mennék, úgy látszik én még elég rugalmas vagyok, a sok csalódás ellenére is. Mivel itt még csak lehetne valami és semmi konkrét nincs. Bár neked kell meghoznod a döntést.
2014. szept. 9. 22:26
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

Örülnék neki, mert a munkahelyi románc egy macerás dolog. Így legalább egyrészt ismered az elsőéletét, tudod nagyjából mit csinál, jobban megértitek egymást. Másrészt viszont a melóhelyi feszkók, pletykák kimaradnak, tudtok egymástól dolgozni.

Én valamilyen ürüggyel visszamennék, megadnám neki a számonat mondjuk egy szelet süti vagy egy csoki kíséretében. Aztán ha kölcsönös, akkor lesz valami, ha nem, akkor meg soha többet nem látod, és legalább nem kell a fejét nézve epekedni minden nap.

2014. szept. 9. 22:30
 18/22 A kérdező kommentje:
Hmm, utolsó, ez nem egy rossz ötlet, bár ez nem lenne túl nyomulós? vagy ha bejövök neki (és eddig ugy láttam, igen) akkor nem számít? Vagy arra is gondoltam, hogy irok neki facebook-on (ha-ha), és ott célzok rá vagy megkérdem, hogy nem szeretne-e velem találkozni vagy ilyesmi....ilyenről mi a vélemény?
2014. szept. 9. 22:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Amit #17-es ír, az jó szerintem is. Tedd azt, ne agyald túl, és ne fb-n az olyan személytelen.
2014. szept. 9. 22:40
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Én noként simán feláldoznám a karriert a szerelemért, a szerelem és párkapcsolat sokkal fontosabb dolog az életben. Persze ez csak az én véleményem. Bár nem tudom no, vagy férfi a kérdezo.
2014. szept. 9. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!