Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik velem így? 16/L
Tudom, tőle kéne megkéredzni mert más nem tudja a pontos választ, de talán a fiúk megértik más fiúk gondolkodásmódjait.. Szóval a történet:
Új évfolyamtársamról lenne szó. Ő írt rám először majd egyre többet beszélgettünk nap mint nap.. Eljutottunk arra a szintre is, hogy minden nap (nem tulzok) egész nap beszélettünk egymással, hülyéskedtünk. Bókolt is többször, hogy milyen szép vagyok meg jófej.. Aztán... Egyik napról a másikra összejött egy másik lánnyal... Pedig biztos vagyok benne hogy bejöttem neki... Azután nem írt semmit, azóta minden megállt hirtelen.. Suliban mintha direkt levegőnek nézne. Max 2 szót váltottunk azt is arról h megkerdezze hol az XY lány.. Azóta haverokkal többször kénytelen voltam a tarsaságában lenni, mindenkit megölel meg üdvözöl rám rám se néz, nem köszön, direkt levegőnek néz.. Pedig másokkal nem ilyen.. Engem nagyon bant..
Nem csak az h nem jott ossze vele hanem az is h meg a haverom sem lehet pedig nagyon vicces.. Szerintetek miert csinalja ezt? Miert nem koszon, miert nez levegonek? Mondom, azelott nagyon sokat es jokat beszelgettunk... Nagyon nagyon joban voltunk.. De az a nap ota.. Minden mas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!