Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól döntöttem? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem? Többi lent.

Figyelt kérdés

9 honapja ismerkedtem meg egy lánnyal azóta szinte nap mint nap együtt voltunk.

Nem járunk , nem volt csók.

De mégis kézen fogva járunk. Meg puszilkodunk.

Nos a lány csakis házasság után akar sexet.

Azt mondja hogy szeret.

De amikor meg kérdeztem hogy járunk igen vagy nem?

Azt mondja hogy " talán "

Próbáltam meg csókolni de nem engedi...

Pedig azt mondta hogy vágyik rá csak szeretné hogy különleges legyen de szerintem csak ki fogás.

Próbálkoztam sexel is el kezdtük fogdosta , játszót már vele. De Anya meg zavart minket másnap nem is próbálkoztam már vele mert azt mondta meg bánta.

Én meg egyátalán nem vagyok boldog így vele pedig szeretem. Próbáltam vele meg beszélni a dolgokat de egyszerűen azt mondja hogy beszéljünk másról de én akkor is mondom neki...

Ebbe bele fáradtam és úgy döntöttem hogy vége...

De most meg meg akarja beszélni a dolgokat.

Azt mondja hogy ő sosem érzet még így.

Mondtam hogy vége ere ő futott után.

De szerintem elég lehetőséget és esélyt adtam neki nem élt vele.. Tegnap is hiába próbáltam vele beszélni. Ő azt mondta hogy nem szeretem őt igazán , hogy be csaptam én is csak olyan vagyok mint a többi. Pedig 9honapot vártam a csajra.Jól döntöttem hogy ott hagytam ? Ti mit tettetek volna a helyembe?

2014. szept. 9. 10:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Futott utánam* El írtam bocs Meg hozzá teszem még szűz
2014. szept. 9. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
2014. szept. 9. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy szereted, de ne köntörfalazz, hanem ezt mond. Utána mond meg, hogy hiába szereted neked ez így nem megy. Változás kell, mert te szenvedsz így.

Arra viszont figyelj, hogy ne kényszerből feküdjön le veled, akkor inkább hagyd el. Mert azzal csak neki ártasz.

Amúgy hány évesek vagytok?

2014. szept. 9. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jol dontottel. Neki kell atertekelni hogy mit is akar es hogyan. Kivitelezhetetlen hogy evekig kezenfogva jarkaljatok es mas ne legyen. Az ugyanis nem kapcsolat, ahhoz hozzatartozik a testiseg is. Biztos sok prud lepontos majd, de azert a lany is kivant teged, ezt irtad is...akkor? Jol dontottel.
2014. szept. 9. 10:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Sajnos ez az beszéltem már vele el mondtam neki én szeretlek de nekem ez így nem megy nekem ez így fáj.

Igen gondoltam arra is meg mondtam neki hogy ne kényszerből hanem azért mert szeretsz. Én 18 vagyok ő meg 26 de úgy néz ki mint egy 19éves.

2014. szept. 9. 10:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Ő meg azt hiszi hogy vissza fogok hozzá menni ezek után. És szerintem amilyen buta mert nem 100%os a csaj anya is meg mondta xD szerintem nem fog rá jönni...
2014. szept. 9. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!