Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért az erkölcstelen, hűtlen nőket részesítik előnyben? Miért őket becsülik meg?
Figyi
Nekem nem fáj, hogy szépen felemészted magadat. Nyugodtan kezelhetsz "ellenségként", ez nem népszerűségi verseny.
Nem érdekem, hogy neked rosszabb legyen. Ha te ebben akarsz fetrengeni részemről jó.
Feltettél egy kérdést adtam rá egy tényszerű választ.
Mindenki a maga boldogságának a kovácsa. Elgondolkodsz rajta, avagy sem. A te felelősséged.
Dowd azt szerintem nekem szánta és nem neked :)
Kérdező nyugi majd ha egyszerre jelentem az összeset akkor remélem IP-t is néznek, nem csak usert :) mondjuk felőlem dobálhatod naponta ezt a kérdést, csak már unalmas...főleg, hogy általánosítás és úgy tűnik egy sértett kislány rakja fel őket :) de ki tudja...talán pont ez segít majd neked is egy fontos döntést meghozni, vagy egy fontos kérdésre ad választ...van olyan férfi aki azokat szereti és van olyan férfi aki nem...
Csak úgy jött ki a lépés, hogy mintha...
Akkor nem szóltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!