Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó dolog hogy ha egy lányba megszállottan szerelmes egy fiú?
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 21:06
11/20 anonim válasza:
Nem jó :/
sajnos át éltem,egy fiú folyamatosan zaklatott a szerelmével.
Volt hogy már majdnem térden állva könyörgött azért hogy járjak vele.Féltékeny volt mindenkire.
A kedvenc énekesemre is féltékeny volt o.O
Emiatt szívből utálta is.
Nagyon bunkónak kellett lennem ahhoz hogy lekopjon rólam
12/20 anonim válasza:
Én is nagyon szeretethiányos vagyok...
-
-
-
-
Szóval ha akarsz, akkor írj.
21F
13/20 anonim válasza:
8-as az ijesztő az pontos jé, könyörgöm tanuljatok már meg írni, még a word is okosabb nálatok, legalább előbb abba írnátok a szöveget az megmutatja a helyesírási hibákat.. (és nem, ez NEM elírás, az elírás ha egy betű helyett véletlen egy másikat írsz, de a "j"-t és a "ly"-t összekeverni súlyos hiba)
14/20 Költőnő? válasza:
Akit már szerettek megszállottan az tudja, h minden csak jó nem. Egész egyszerűen beteges.
15/20 A kérdező kommentje:
De miért beteges?
2014. szept. 8. 21:41
16/20 Költőnő? válasza:
Mert a megszállottság szted mikor volt normális?
17/20 anonim válasza:
Azért beteges mert képes nem normális dolgokat is megtenni..
Pl: szerinted az normális ha térden állva könyörögnek azért,hogy egy esélyt kapjanak?
Vagy szerinted az normális volt amikor egy fiú a kedvenc énekesemre volt féltékeny és ki is jelentette hogy utálja őt?
A megszállottság betegség!!
18/20 anonim válasza:
Nem jó dolog, hidd el! Nővérembe egyszer nagyon belezúgott egy srác és a végén már majdnem távoltatási végzést kellett igényeltünk, annyira eldurvult a helyzet.
19/20 Költőnő? válasza:
Pfff, na ennyit a válaszok hasznosságáról. Annak, aki lehúzott; legyen ez a legnagyobb öröme az életben ...
20/20 anonim válasza:
Engem az jobban érdekel, hogy vajon Költőnő felhasználó tényleg ír verseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!