Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudok elfelejteni egy férfit, akivel itt beszéltem a gyakorin?
Kérdező és 7-es!
Miért kellene elfelejteni azt a férfit?
Nekem nagyon úgy tűnik a dolog, hogy te többet szeretnél/szerettél volna köztetek mint amit akár ő vagy az adott lehetőségek biztosítottak volna, ezért szűnhetett meg a kapcsolatotok.
Gondolom ezt neked (mivel vannak érzéseid) nehéz elfogadni, és mivel nem tudsz valószínűleg csak barátként tekinteni rá akivel hébe-hóba beszélgetsz így az ilyen kínlódásnak semmi értelme......idővel elfelejted, ezen túl kell lenni, mert ha nem alakulhat köztetek ki semmi komolyabb de "csak" beszélgettek, az sokkal rosszabb mint ha idővel elfelejted......
Ha nem ez a helyzet, bocsi, csak tippeltem :)
Például most is reménykedem benne, hogy olvassa ezt a kérdést és magunkra ismer.
Azt hiszem ez már kezd szánalmassá válni, pedig valamikor még normális ember voltam.
Mindig lefoglalom magam valamivel, de hiába. Egyébként erről senki nem tud és úgy éreztem ki kellett írnom magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!