Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok elfelejteni egy férfit, akivel itt beszéltem a gyakorin?

Figyelt kérdés
Egész nyáron beszélgettünk, már az elején tudtam, hogy nem lesz semmi a dologból, de aztán megkedveltem, talán túlságosan is. Ráadásul még idősebb is nálam...de nem tudom kiverni a fejemből.

2014. szept. 8. 12:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kérdező és 7-es!

Miért kellene elfelejteni azt a férfit?

2014. szept. 8. 13:20
 12/27 A kérdező kommentje:
Mert már így is elég fájdalmas a dolog.
2014. szept. 8. 13:22
 13/27 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon úgy tűnik a dolog, hogy te többet szeretnél/szerettél volna köztetek mint amit akár ő vagy az adott lehetőségek biztosítottak volna, ezért szűnhetett meg a kapcsolatotok.

Gondolom ezt neked (mivel vannak érzéseid) nehéz elfogadni, és mivel nem tudsz valószínűleg csak barátként tekinteni rá akivel hébe-hóba beszélgetsz így az ilyen kínlódásnak semmi értelme......idővel elfelejted, ezen túl kell lenni, mert ha nem alakulhat köztetek ki semmi komolyabb de "csak" beszélgettek, az sokkal rosszabb mint ha idővel elfelejted......

Ha nem ez a helyzet, bocsi, csak tippeltem :)

2014. szept. 8. 13:27
 14/27 A kérdező kommentje:
Ő is akart volna többet, de sokszor megbántottuk a másikat, szimplán azzal, hogy túl őszinték voltunk a másikkal.(=Egyikünk sem könnyű eset.) Nehéz ezt elmagyarázni, de senkinek sem kívánom ezt az érzést. Kész agyrém.
2014. szept. 8. 13:47
 15/27 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ?
2014. szept. 8. 14:01
 16/27 A kérdező kommentje:
Én 20, ő idősebb.
2014. szept. 8. 14:04
 17/27 anonim ***** válasza:
Miért szakadt meg a beszélgetésetek ?
2014. szept. 8. 14:10
 18/27 A kérdező kommentje:

Például most is reménykedem benne, hogy olvassa ezt a kérdést és magunkra ismer.

Azt hiszem ez már kezd szánalmassá válni, pedig valamikor még normális ember voltam.

Mindig lefoglalom magam valamivel, de hiába. Egyébként erről senki nem tud és úgy éreztem ki kellett írnom magamból.

2014. szept. 8. 14:14
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért, de most szeretem és utálom egyszerre.
2014. szept. 8. 14:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Semmi garancia nincs arra, hogy ő fent van most és el is olvassa ezt.
2014. szept. 8. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!