Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz sokaknak lezárni egy bántalmazó vagy megalázó kapcsolatot?
Ezt én sem értettem soha. Van egy ilyen lány haverom. Megverte az exfiúja. Mondtam neki hogy elverjük a gyereket és nem lesz ilyen többet. De ő védte és még egy darabig együtt voltak. Időbe telt amég elhagyta, de végül is sikerült neki és a mostani barátjával jól megvannak. :)
Szerintem te is jobban tennéd ha értelmes hapsit keresnél magadnak. :)
A pszichológusommal nem ez a központi téma, más gubancokat próbálunk kioldani, és mint mondtam, tudok erről a helyzetről sokkal finomkodóbban is beszélni, úgyhogy asszem ő nem vágja le, mennyire gáz a helyzet. Annyit mondott, hogy büntetem magam, de ő inkább nem mond ki helyettem dolgokat, nekem kellene rájönnöm, kimondanom, és ő ebben igyekszik segíteni. De én még nem jöttem rá.
És nem vagyok gyenge, 6 éve vagyok egyedül a lányommal, és szuperül megállom a helyem, erősnek, függetlennek és mindenre képesnek érzem magam. Mégis, mintha szeretnék áldozat lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!