Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orsy070 kérdése:
Folyamatos! Internetes jatekok! Idegesit hogy a nap 90% jatszik a parom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A parom egesz nap jatszik a neten nem figyel ram mit tegyek hogy vegre eszre vegyen hogy itt vagyok mellete es ram is figyelhet???2014. szept. 7. 20:07
11/12 anonim válasza:
Az én barátom is rengeteget játszik, főleg LOL-lal. Az elején nagyon idegesített, de aztán rájöttem, hogy tehetek azért, hogy így is együtt töltsük az időt, szóval én is elkezdtem játszani, és egyre jobban élvezem, ahogy ő is.:) Azóta még büszkébb rám és mindenkinek dicsekszik!:)
12/12 anonim válasza:
7es vagyok :) nem öltem magamban meg a gyereket, de az idegesítő mikor elhanyagolnak egy egyszerű kis játék miatt.. abból sajnos nem mindenki tud megélni :) valamint az én szemembe nem világmegváltó ha valaki egész nap csak játszik. És régen én is ilyen kis játékos voltam, ameddig nem éreztem hogy elhanyagolnak miatta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!