Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza őt, mit gondoltok erről a dologról?
Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt jöttem össze egy csoporttársammal. A lényege annyi, hogy van egy nem várt gyereke és a gyermek apja is vele egy házban él, mert még nem annyira nagy a gyerek. Igaz próbálta már elküdeni, de nem hajlandó elmenni, rendőrség és hasonló nem jöhet szóba mert a nagy szülő nem engedi mivel övé a ház. Pár napja pedig kimondta nekem, hogy nem lát rá megoldást, hogy az a helyzet változzon és vége lett illetve akkor lett furcsa és mondta ki, mikor megbeszéltük, hogy nálunk bemutatkozik. Pedig éreztette, hogy jó velem, szeret velem lenni már szeretett is.2014. szept. 7. 09:16
11/16 anonim válasza:
Én is a jövőt nézem, de sose hagynám ezért zsarolni magam, ez a család részéről gonoszság, neki meg a sarkára kéne állnia, ha kell, pluszmunka vállalásával, két ember könnyebben összedobja a költségeket, mint egy, előbb-utóbb fel kell nőni és le kell szakadni a családról, különben örökre gyerek maradsz.
12/16 A kérdező kommentje:
De abban a házban van az is, akitől a gyerek van. Hiába nincs közrük semmi, de ott van és nem megy el.
2014. szept. 7. 19:43
13/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd őket, mert úgyse tudtok dűlőre jutni. A gyereknek a kiegyensúlyozott légkör fontosabb, mint hogy anya-apa együtt legyen még akár feszültségek árán is. Ti viszont ezt a helyzetet nem is akarjátok igazán megoldani, mert akkor mindketten rajta lennétek a megoldások keresésén, de az alapján, amit írsz, ez nincs meg. Keress mást.
14/16 A kérdező kommentje:
Én keresem! Jártunk össze sokat, sokat beszéltünk közös dolgokról.
2014. szept. 7. 22:03
15/16 anonim válasza:
Majd ha leveszed a rózsaszín szemüveget, gondold végig még egyszer, neked itt hiába mond bárki bármit. Lenne megoldás, csak azt ti nem akarjátok, úgy meg nem lehet, de én ezt most megmondom neked, hogy ha így folytatjátok, ebből nem lesz semmi jó. Vagy te nyeled be a szitut, vagy a másik fél rázza le a nyilvánvalóan rátelepedő családot magáról. Csak ahogy olvasom, te nyilván nem akarsz nyelni, ő meg bexari, hogy kockáztasson, vagy neked nem akarja megmondani nyíltan, hogy nem úgy érez, nem akar semmit, és neki ez a helyzet tök kényelmes valójában, csak ezt ciki lenne így bevállalni.
16/16 A kérdező kommentje:
Akkor mi lenne a jó megoldás?
2014. szept. 8. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!