Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, teljesen tanácstalan vagyok?
Van egy új kapcsolatom nagyon szeretem a barátomat, csak az a baj,hogy féltékeny típus vagyok és sok apróságért is megtudok sértődni , vitatkozni ..stb ezt nem akarom mert ezekkel mindig elrontottam a dolgokat.
Eddig még nem volt gond, de már kezdem érezni magamon,ha nem ir vissza hamar már,hogy nem törődik velem..biztosan nem szeret , úgyis becsajozik , rájön hogy nem vagyok mégsem elég jó stb ilyen hülyeségeken rágódok és megőrit.
Kérlek segítsetek.
23L
Változtass magadon, ami nem tetszik magadba.
Azért vagy féltékeny, mert nem vagy kibékülve magadba... és itt is leírtad, hogy rájön nem vagy elég jó neki... ezért fogod elveszíteni, a hülye féltékenykedés miatt. Ha Veled van, akkor jó vagy neki.
Igen mindig ez a rohadt önbizalomhiány ami még mindig kísért..régen abszolút nem volt önbizalmam, pedig nem vagyok csúnya egyáltalán..nem értem miért alakult ki:(
De köszönöm szépen a válaszod , igazad van . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!