Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy temperamentumosabb nő és egy teljesen higgadt férfi?
Nekem is volt hasonló kapcsolatom. Kimondottan szeretem a temperamentumos lányokat viszont én viszont higgadtabb vagyok. Mi jól megvoltunk. Eleinte voltak bajok elkezdtem keresni hogy mi okozza. Aztán rá jöttem hogy a tüzesebb lányoknál egy sima vita is nagy zajjal jár. Onnantól kezdve nekünk nem volt gondunk egy mással. Ő kiabált és csapkodott én kivártam amikor kiadta akkor megbeszéltük és nem volt gond. A barátoddal is meg kellene értetni hogy te magasabb fordulatszámon pörögsz türelmetlenebb vagy és lobbanékonyabb. Ha ezt felfogná szerintem ő is letudná kezelni a helyzetet magában és változna a hozzá állása. :)
25\F
Milliószor próbáltam vele megértetni, de képtelen felfogni és elfogadni. És pont ezt javasoltam neki én is, hogy csak hagyja, hogy kitomboljam magam. De olyan gyorsan kihátrál, hogy erre sincs lehetőségem és ettől én csak még dühösebb leszek... :S :)
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!