Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik, h oda van értem, de akkor miért nem érdeklődik irántam?
1 hónapja vagyunk együtt, szokott kérdezősködni rólam, de csomószor van h mondom neki h valami nagyobb esemény jön az életemben és nemis kérdezi h milyen volt és hasonlók. És engem ez nagyon idegesít, mert bár amúgy úgy tűnik mintha totál oda lenne értem, ebből mégis az szűrődik le, h nemis érdeklem annyira... Pl elkezdődött a fősuli nekem, (új suli,új szaktársak,új környezet) és meg sem kérdezte h milyen a suli...semmit. Pedig jól beharangoztam neki, h "jajj,most lesz az első napom...".
20/L
Már ne is haragudj, de te nem vagy teljesen normális, eleve a kérdés a leírás alapján... :D 1 hónapja vagytok együtt de nem tudod, h oda-e van érted? Ez már mi? Ilyet nem hallottam, h valakik úgy lennének együtt, h még csak nem is tudja, h a másik mit érez iránta. Pedig én is 20 éves vagyok, de ilyenről nem hallottam :D Vagy az is lehet, h csak te hiszed azt, h együtt vagytok, a srác meg csak éli az életét, mit sem sejtve.
A másik dolog kedves kérdező: Nem is érdeklődik irántad, azt se tudod, h oda-e van érted, akkor h tudsz olyan megnyilvánulással jönni, h nagyon szerelmes? Szerintem gondold át még 1x a sztorit,mert mondom: Szerintem csak te hiszed azt, h ti együtt vagytok...
Kedves 3., gondolkodj mielőtt le akarsz oltani. Oda van értem. Nem tudom, neked honnan jött, hogy nem tudom ezt.
A másik, h ő akarja jobban ezt a kapcsolatot, én eleinte nem is akartam, de megküzdött értem, és most is lesi minden kívánságom kb. Az oké, h bárki mondhatja h mit érez irántam (mert mondja is), de a tettek azok, amik magukért beszélnek! Meg azért érzem is, látom is a szemében, hogy mit érez irántam. Egyedül azt nem értem, miért nem érdekli h milyen volt az első napom a fősuliban és hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!