Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ilyen sztori a valóságban is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen sztori a valóságban is?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon jól elvan egy sráccal, haver, de mégis, lehetne több, de mindig csak nagyon jó haveri viszony marad. A srác egyedül van, nincs csaja, látja, hogy x fickó teszi a mancsát a lányra, mindegyik bántja, kihasználja, és egyszer feltűnik a lánynak, hogy ez a fiú kellene neki? Vagy ez csak egy romantikus maszlag, ami soha nem történik meg valóságban?
2010. jan. 17. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
simán létezik a valóságban is, énis majdnem ilyen helyzetben voltam:):S
2010. jan. 17. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

Nem szokott megtörténni. A lány eszköznek, lelki szemetesládának használja a fiút. Nem értettem én sem sosem, hogy ez, hogy van náluk, de látszólag képtelenek felizgulni arra, aki "csak barát". Komolyan nem értem, mert én be tudok kanosodni egy lánybarátomra. Na mindegy. Esélytelen.

Másrészt számold bele, hogy pont az ilyen mocskos arcok tetszenek neki. Azért jár velük újból és újból. Ez az esete. A rendes srác iránt nem érez vonzalmat. Sajnálom. Általában bíztatom az embereket, de most nem tudlak.

2010. jan. 17. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem véletlenül csak haver. Egyszerűen nem tetszik a lánynak a fiú. Viszont tetszik neki, hogy a fiú körülugrálja, stb.
2010. jan. 17. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:

23:36-ossal egyet kell értenem. lehet, hogy 10 évente előfordul ilyesmi, de ez a fajta végkifejlet roh@dt ritka.

vannak csajok (nem is kevesen, sőt) akik egyszerűen nem tudjak elképzelni magukat egy olyan pasival aki értékeli őket. és nem feltétlenül azért mert a rosszfiúkra buknak, hanem mert egyszerűen nem volt szerencséjük értelmes pasihoz míg kialakultak bennük a beidegződések. utana pedig mar nem tudjak értékelni, teljesen idegen szamukra még a gondolat is hogy valaki nem s*ggfej.

ha a srac vagy, baromi sürgősen szedd össze magad, és ne gondold hogy baratsagon kívül lehet valami köztetek. keress egy kedves csajt aki értékel, és maradj siman egy baratja a masiknak (mar ha képes vagy elfogadni így)

ha meg a csaj, hat akkor... sajnalom hogy így alakult. vagy megpróbalhatsz megvaltozni, vagy csak légy egyértelmű, és tisztazd a sraccal hogy nem lesz köztetek semmi. csak ne hergeld fölöslegesen

2010. jan. 18. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:

a megoldás, hogy még haverosabban kell kezelned őt:D

ha tudsz szedj össze egy csajt, beszélj neki arról, hogy melyik csajnak milyen jó segge van:D

Ha tetszel neki, akkor meg fog őrülni(ettől függetlenül folytatnod kell, amíg nem zúg Beléd teljesen)

ha nem tetszel neki, akkor meg úgyis más csaj után kell nézned

2010. jan. 18. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!