Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végem:S Megismerkedtem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végem:S Megismerkedtem egy lánnyal, nincs barátja és elkezdtünk beszélgetni msn-n. Barát vagy Szerelem?

Figyelt kérdés
Elmúlt 3-4 hétbe találkoztunk is, nem lakunk közel egymáshoz sokszor ő jön ki hozzám és eggyüt vagyunk beszélgetünk mindenról szinte ami neki is titok nekem is. De smár nem volt csak puszi de abbol sok. Azt mondja jól érzi magát velem, egy közösségi oldalon a képe alatt irogatunk egymásnak úgyanúgy mint a szerelmesek. De sokszor elmondja nekem hogy kellene neki már egy pasi. Neki nem esik le hogy én többet akarok vagy direkt húzza az agyam?Csak nyártól tud rendessen eljárni,mert nemmondja meg miért sokat kell otthon ülnie. Szerintetek csak jáccik vele,húzza az agyam,vagy tesztel?
2010. jan. 17. 23:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
na, ő se tudja, mit akar...
2010. jan. 30. 12:09
 32/35 A kérdező kommentje:
Barátkozni,hihetetlen végre egy lány akit tiszta szivemből szerettem akkor minek kellet a csók nem értem azt mondta nem hitte volna hogy igy beindulok tőle. Én megfogadtam ma nekem egy lány se kell nem lehet bizni bennük,nem lehet szeretni se őket pedig már olyan jó egy lány akihez hozzábujhatok és szerethetek:$
2010. jan. 30. 23:16
 33/35 A kérdező kommentje:
Jól éreztem én hiába mondtátok sokan hogy rám vár..hát nem jött be ő is szomoru azt mondja mert nagyon szerett mint barát én meg imádtam őt ugy mint egy barátnő nemtudok hogy fogom tudni fel dolgozni mert mindennél és mindenkinél jobban szerettem...
2010. jan. 31. 01:06
 34/35 anonim ***** válasza:
Időbe telik feldolgozni :] de elég sok lány mászkál még az utcákon, nyugi.
2010. jan. 31. 02:55
 35/35 A kérdező kommentje:
Tegnap találkoztunk kihivtam hogy beszéljük meg és akkor én is meg ő is ahoz alkalmazkodjon,hát a beszélgetésből smárololás lett meg megujjaztam aztán ennyi nem meri kimondani hogy Szerelmes vagyok beléd?
2010. febr. 1. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!