Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok egy kapcsolatban kb.20 cm-t különbség?
Figyelt kérdés
A fiú magasabb 190 körül, a lány pedig 165 körül, de ezek nem pontos számok! Kíváncsi lennék, ti mit gondoltok erről!2014. szept. 5. 06:45
11/14 anonim válasza:
Legalabb hordhatsz magassarkut
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:D
2014. szept. 5. 18:27
13/14 anonim válasza:
Lehet túl konzervatív vagyok, de úgy gondolom, hogy azok a párok mutatnak jól, akik között kicsi a magasság különbség. Én is csak ilyen partnerrel tudnám jól érezni magam fiú létemre, az alacsony lányok lehetnek akármilyen csodálatos személyiségek, nem tudnak megfogni, nem hozzám valók, zavarna hogy törékenyek és mindenük pici. Nekem ez túl "cukis". Tudom, hogy ők is megtalálhatnák a nekik megfelelőt alacsonyabb fiúk között is, de egyesek túl kényesek, ők magasat akarnak mindenáron, mintha a belső nem számítana.
14/14 anonim válasza:
Nem sok, nekem a volt barátom 179 cm volt, én meg 160 cm vagyok. Nem volt gond.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!