Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pofátlan gyáva szakítás a problémám. A barátom 6 év után dobott ki, azt mondva hogy ez a kapcsolat már nem működik. Mit tudok tenni? Hogy tudom túltenni ezen magam?
Egy törés, csalódás után az emberek hajlamosak egy irányba látni, idővel miután beletörődött a történtekbe a helyzetébe, utána már jobban elgondolkodik az ember.
És ez nem csak párkapcsolatokra érvényes.
Hajlamos az ember mindig másokat hibáztatni ha negatív hatás éri, bizonyos szinten jogos ha azt hibáztatjuk aki beletúrt az életünkbe. ÉS későn jutunk el arra szintre mikor képesek vagyunk magunkba is bepillantani.
A Jedik is mindig mindenkinél mindent jobban tudtak, majd később néhánynak az önteltsége lett a veszte. Még Yoda is hibázott olykor :)
Tehát itt most vegyem úgy, hogy magamat hibáztathatom? Mikor mindent megtettem érte?... A minimum lett volna, hogy a szemembe mondja akkor amikor kint vagyok nála, és nem a legszebb heteket nyújtani nekem majd haza érkezve kirúgni.
Jogom van a nőket, akiket felvesz úgy nevezni ahogy akarom. Ez már a legkevesebb mindezek után.
Nem. Nem magadat kell hibáztatnod.
Félreértettél egy kicsit.
Hanem idővel majd bele kell nézned magadba, hogy mi az amit nem láttál.
Nincsmit :)
De most már ideje lefeküdni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!