Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy nős férfibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nős férfibe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem helyes, de ez van! El kell felejtenem? Iszonyúan vágyom rá, de nem tudnék szétrombolni egy családot! Ez annyira vacak helyzet! Végre találtam valakit akihez nagyon-nagyon vonzódom, erre le kell mondanom róla...
2014. szept. 4. 21:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mivel beleszerettél, és ez nem kölcsönös, azt mondom, felejtsd el!

Nincs jogod tönkretenni egy házasságot!

2014. szept. 4. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ő mit érez? honnan ismered? beszéltél már neki erről? esetleg volt is köztetek vmi?
2014. szept. 4. 21:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Annyi egyedül álló van miért nem ismerkedsz meg valakivel akit esetleg ugyan úgy megszerethetsz? Itt vagyok én is egyedül és nem találok senkit, mert minden nő olyan után fut akit nem kaphat meg vagy csalódik benne!
2014. szept. 4. 21:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Semmi nem volt köztünk, de tudom hogy én is tetszem neki. De nyilván nem tesz semmit, hiszen foglalt és ezt tisztelem is benne! Harminc fölött vagyunk mindketten egyébként.
2014. szept. 4. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Pont hozzám való vagy!
2014. szept. 4. 22:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés...az utóbbi hónapokban 2 nő is szerelmet vallott a férjemnek...Borzasztó kellemetlen ez mindhármunknak...Tudom, hogy az ember az érzelmeinek nem tud parancsolni, de én boldog lennék, ha tiszteletben tartanák a magánéletünket, és nem akarnák feldúlni...A dologba egyébként én nem avatkoztam bele, hagytam, hogy a férjem kezelje a helyzetet, de nem volt könnyű...
2014. szept. 4. 22:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Megértelek! Én sem szeretném ha a páromat, akit szeretek, üldöznék a nők. Azért én remélem Ő nem mesélte el a dolgot a feleségének, az rám nézve annyira kellemetlen lenne!
2014. szept. 4. 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért pont ő hozza ki belőled azt, amire szükséged van? Mert nő vagy , "földhözragadt" (ne értsd félre ) , egy magabiztos férfire van szükséged, aki jóesetbe még humoros is, és nem utolsó sorba biztonságra, ami egy nős férfihez már hozzá 'tartozik. De sajnos le kell mondanod róla. Ne rombolj szét egy kapcsolatot, tudom...nem is akarod, hogy az legyen a vége. Ha mégis megtennéd, akkor viszont elég önző leszel. :/

Sok erőt!

2014. szept. 5. 00:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Igazán nem tudnám megmondani miért épp Ő hozza ki belőlem. Csak azt tudom, hogy hiába ismerkedek férfiakkal, valahogy Ő az aki izgalomba hoz ha meglátom! Nagyon vonzódom hozzá, de tudom hogy nem lehet...
2014. szept. 5. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!