Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány éves korában volt az első párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Hány éves korotokban és hogyan jöttetek össze? :-)2014. szept. 4. 20:54
11/16 anonim válasza:
17 évesen ismertem meg. 1 éve vagyunk együtt. Most vele élek,bár míg én suliba járok ő dolgozik.
Ő 30 éves.
12/16 anonim válasza:
17 voltam/vagyok, ő 16, életem kapcsolatának hittem minden jó volt,aztán egyszer közölte hogy már nem szeret :P Sumákolás van a dologban.....
14/16 anonim válasza:
13-as vagyok: Suliban csoporttársak voltunk, egyenesen utáltam Őt, mindig beszólogattak nekem a haverjával. Aztán írt nekem, elkezdtünk élőben is többet dumálni és szimpatikusak lettünk egymásnak, majd megbeszéltünk egy egy éjszakás kalandot. Átmentem, persze nem mertem megtenni, csak vodkázás lett a vége, amikor már túl közel kerültünk egymáshoz, akkor "hazakéreckedtem" :DDD Nem történt semmi, csak csókolóztunk, de tudtam, ha csak hozzám ér, én szerelmes leszek. Hát hozzám ért, én meg szerelmes lettem :D :D 1 évig húztuk-nyúztuk egymás agyát, aztán részegen írt nekem egy sms-t, hogy randizzunk? Mondom oké. Másnap írt Nekem, rátértünk a témára és mondta, hogy részeg volt, ne haragudjak, úgy is tudja, hogy nem jön be nekem. Hát én lebeszéltem Vele egy randit, forró csokiztunk, hógolyóztunk, jól éreztük magunkat :) Ezután az albijához kísértem ÉN, lány létemre, én meg mehettem a koliba vak sötétbe, hát én teljesen magam alatt voltam. 5 napig nem beszéltünk, nem írt rám, én meg sírtam, mint a záporeső, nem tudtam hol rontottam el. Aztán ráírtam, nem bírtam tovább, megkérdeztem hogy most mi van! Írta, hogy inkább ne, vannak vizsgái, sokat kell tanulnia blablabla lekoptatós szöveg (életében egy sort se tanult, csak kockult)! Na oké, kiszidtam a barátnőmnek az összes pasit, hogy mekkora undorítóak. Erre pár óra múlva rám írt a barátom, hogy jó a hajam :DDDD Utána írta, hogy még is próbáljuk meg :) Decemberben leszünk 2 évesek :D
16/16 anonim válasza:
14 évesen egy 19 éves sráccal, másfél évig tartott. :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!