Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy aki egyszer megtette az megteszi mégegyszer?
Erre szerintem nem lehet konkrét igennel, vagy nemmel válaszolni.
Függ a dolog miértjétől és az ember természetétől.
Leírom az én példámat.:
Párom volt felesége elég zűrös nő. Párom 13 év alatt 2x pofozta meg. Először azért, mert a nő leQrvázta az anyját.
Másodjára meg azárt, mert részegen nekiállt hisztizni, hogy menni akar a fiatalokkal bulizni. Semmivel nem lehetett lenyugtatni.
Én egyszer kaptam tőle pofont a 7 év alatt, 4 évvel ez előtt. (elég szenvedélyes, olaszosan viselkedő pár vagyunk) Mérgemben nekem is kicsúszott a számon az anyukájának az a minősítése. Mint egy szava járás szerűen. Legszívesebben tőből leharaptam volna a nyelvem, ahogy kimondtam.
Megkérdezte: Mit mondtál? én persze megismételte, mert hát kérdezte. Időm nem volt bocsánatot kérni. Jött a pofon. Erre válaszul, ő meg kapott tőlem egy öklöst az állcsúcsára.
Aztán átbeszéltük a dolgot. Azóta nem történt hasonló.
Megütött, fojtogatott, beleverte a fejemet a falba, kigáncsolt. Nem lett kórház a vége, arra figyelt, hogy ne okozzon olyan súlyos sérülést, ami orvosi kezelést igényel....
3 hétig a színét sem láttam, azt hittem, hogy magától is rájött, itt a vége. De nem, megkeresett, hogy szeret és sajnálja és soha többé nem lesz ilyen. Pechére a bátyám nyitott ajtót, aki biztosította, hogy valóban nem lesz ilyen, és amerre jött, arra menjen is, vagy megszeretgeti úgy, ahogy ő engem.
Vannak idióta nők, az tény, de kezet emelni rá..ott kell hagyni a másikat, de csak egyszer ütne meg valaki, visszakapná és repülne. Igen, megteszi, pont azért, mert általában nincs következménye. Akit ismertem, és kapott egyet, azt követte a többi is.
Anyázásért sem, semmiért nem lehet ütni, távozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!