Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt fiúk? Mind hűtlenek vagytok, akik megtehetik? Miért?
Ismerkedtem egy sráccal,vagyis ő kezdett rám hajtani,nagyon tenyérbemászó volt,naponta hívott találkozóra , hívott telefonon ,diák létére már jól kereső,dolgozó ember,intelligens stb. Azt vágtam rögtön,hogy csak le akar fektetni,mert folyton mondta,hogy menjünk fel hozzám,csak tévézni vagy valami. De persze én nem engedtem stb stb.
Erre mit látok???! Van barátnője már régóta!!!!
Hiába tudtam,hogy csak meg akar fektetni,de az durva,hogy így megvezetett ,azt mondta,hogy az exe megcsalta és ezért nincs b.nője most. Húú kicsit szíven ütött amúgy!
És nem ez az első amit látok,hogy hűtlen egy férfi,viszont ez az első,hogy így elhittem mindent,nagyon jól csinálta el kell ismerni! És még jó,hogy nem adtam meg magam.
ja végre valaki,érdekes ilyenkor mindig csak a hűségesek írnak :D
amúgy igazad van,nincs belőle semmi,hogy hűtlen vagy,ez ma mr természetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!