Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szokott azzal "piszkálni", hogy mondja, hogy kicsi a mellem. Ilyenkor hagyjam szó nálkül, mint eddig, vagy mondjak n eki vissza (mit? )?
23 vagyok, meg mindig no a mellem. A minap mondtam anyukamnak, hogy jo keson ero vagyok, tonkretette a tinikoromat. De legalabb most szepek, kicsik, de csinik. 18-19 evesen kezdett el novogetni, elotte kb. mint egy nagyobbacska csipes volt a mellkasomon :/ 21 evesen mar egesz ciciszeru volt, most meg cuki kis gombok :D Meg varom hogy kozepen is picit teltebb legyen a jo dekoltazshoz (vennem kene egy jo melltartot ilyen ruhakhoz), egyebkent oldalrol olyan mint egy pici szilikoncici ugy all. :D
Bunko. Nekem a baratom azt mondta amikor a szilikonon gondolkodtam, mert kicsi, hogy "Kicsi, de legalabb szep formas." Azota tobbszor elojottem a hulye szilikonnal, mert akar holnap kes ala tudnek fekudni, a penz nem gond, de nem tudok dulore jutni, ritka az amikor tetszik es szep format csinalnak, es idovel az is logni kezd es ujra mutetni kell - azt kevesen tudjak de IDOKOZONKENT cserelni kell! Szoval aki ugy kaparja ra ossze a penzt, vagy reszletre nyogi ki ezzel is szamoljon. Viszont mostohaapum exfelesegenek is mucickoja volt es tole tudom, vagyis anyumnak mondta, hogy nem csak a bor nyulik meg, hanem bor leven a mellbimbo is. Azt meg nem lehet felvarrni mint a bort - mert en eddig ezt mondzam anyumnak. De orias bimbot meg nem akarok. Azert csak nagyot kell nyulnia a bornek ha hirtelen 2x-3x-osara no a mell.
--Van egy jó hírem!! 9 hónapon belül megvalósul az álmod. Hatalmas melleim lesznek!!!--
Na majd akkor nézd meg, hogy mennyire fog a nagy mell ígéretének örülni!!
"A minap mondtam anyukamnak, hogy jo keson ero vagyok, tonkretette a tinikoromat. De legalabb most szepek, kicsik, de csinik."
De ez majd bearanyozza a 30-as éveid végét. A többiek már nagyban aszalódnak miközben te bombázóként jársz majd.
Utolso: anyukam is ezt mondta :D Azert nagyon keves ilyet ismerek aki ilyen keson ert. Szegeny T. akinek mar 7.-ben hatalmas cicijei voltak mar 9-ben alig birta a melltartoja :( Meg fajt a hata.
Megjegyzem meg, hogy a NORMALIS fiukat nem erdekelte a mellmeretem annyira, hogy emiatt itelkezzenek felettem, csak en voltam ilyen kis hulye, hogy a par bantast a strandon, itt-ott nagyon a szivemre vettem. A suli egyik legjobb pasijaval vesztettem el, kb. mint egy adonisz, six-pack minden 19 evesen. A mostani pasim meg anno amator testepito volt es iszonyat jopasi, szoval nagyon nem a mell a donto az egeszben. A mostani baratom mondta egyszer "olyan erzeki vagy, es ez olyan ritka egy nonel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!