Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gúnyolnak ki emiatt az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Kérdezik hogy szűz vagyok-e még de én nem válaszolok rá, akkor meg röhögnek rajtam amiatt, mert nem válaszolok.2014. szept. 3. 20:16
2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk kigúnyolnak még amiatt is mert csendes vagyok, de ez tabu téma nem tartozik rájuk.
2014. szept. 3. 20:17
3/8 anonim válasza:
Komoly nem kell velük foglalkozni :D
4/8 anonim válasza:
Így van semmi közük hozzá.Én is azt mondom szard le a hülyéket:)
5/8 anonim válasza:
Ezt nevezik úgy hogy bunkó gyökérség. Ez az a dolog ami senki másra nem tartozik csak is rád és ez egyáltalán nem olyan téma ami egy osztályközösségben mint gúny tárgya elő kellene hogy kerüljön bár eleve a gúnyolódás nem egy szép dolog. Valószínűleg azért csinálják mert látják hogy zavarba hoznak vele. Mondd meg nekik hogy ez nem tartozik rájuk, aztán ne is foglalkozz többet velük.
6/8 A kérdező kommentje:
De ha meg nem válaszolok akkor meg azon röhögnek hogy xy mennyire titokzatoskodik.
2014. szept. 3. 20:29
7/8 anonim válasza:
Mindenen röhögnek, ismerős helyzet...
Ne foglalkozz velük :)
8/8 anonim válasza:
örül hogy te nem tartozol a többség közé :) én is a csendesebbik ember vagyok ... am szard le .. örülj hogy más vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!