Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a barátnőm?
8kerbe költözött és munka miatt lesz ,hogy este ér haza,akár hajnalban ,akár éjfélkor kitudja...
Csak szerintem nem komplett dolog hogy egy fiatal lány (de egyáltalán semmilyen lány )este egyedül sétáljon abban a kerületben ahol hemzsegnek a cigányok meg drogosok?és szerinte nem történne vele semmi baj.... veszekszünk folyton,hogy ő akkor is szépnek látja a világot akármennyire is züllött.(csak ettől még nem védi meg senki..)
20éves.
Én az új autómmal mentem egyszer arra, nappal. Örültem, hogy épségben átértem az egyik egyirányú utcán. Olyan volt, mint az amerikai filmekben a gettó. Abszolút nem biztonságos, szerintem még annak sem, aki ott lakik.
Este egy nőnek semmi esélye sincs.
Anno huszonévesen én is laktam ott albérletbe, mikor éjszakánként mentem, melóból haza először a Népszínház utcán mentem, de semmi atrocitás nem ért. Nem néztem senkire, bár egy mosolyt elcsíptem, tán prosti volt, épp hogy odapillantottam csak úgy, más nem volt. Legközelebb inkább a Rákóczi úton mentem haza, jóval kihaltabb volt és nem volt nyüzsi, mint a másikon.
Megértem, hogy aggódsz, bár értem is tette volna ezt valaki akkoriban. Másabb volt akkor, igaz fogalmam sincs most milyen, már rég nem élek ott. Lehet őt sem éri semmi atrocitás. Esetleg gázsprayt hordjon magánál.
Akkor nekem szerencsém volt.
Igaz nemrég láttam egy videót youtube-on, hogy miket tesznek, hogy biztonságos legyen a környék.
Ha meglelem elküldöm üzenetben.
N
veled nyilvánvalóan nagyobb problémák vannak, mint barátnőddel... a saját előítéleteidtől rettegsz.
hagyd ott a csajt, nem hozzádvaló. fogadd el, hogy még vannak emberek, akik pozitívan szemlélik a világot (ez lenne a normális). egy barátságos, világra nyitott embert sokkal kevesebb baj ér, mint egy mindenkiben ellenséget látót. sajnos magyarország utóbbiakkal van tömve, az ő bugyuta anekdotáik árasztják el az itteni kommenteket is. de attól hogy többségben vannak, még nem lesz valóság a véleményük. leendő ex-barátnőd véleménye valószínűleg közelebb áll a valósághoz. de a saját céljaihoz mindenképp. ne akadályozd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!