Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat?
Ha lenne ilyen lehetőség, biztos, nem hagynánk el egymást, megoldanánk, meg fel sem merült bennünk a szakítás, hisz nem azért vagyunk együtt. Esetleg csak az egyikünk tudna menni, akkor is idővel jönne a másik, és ha úgy van kinn is maradnánk.
Megoldás mindig van, ez azon a két emberen múlik.
Akik írták, hogy elhagynák, azoknak üzenném:
hagyjáto kis el most rögtön, és ne bolondítsátok a másikat, mert nem szeretitek igazán.
"hagyjáto kis el most rögtön, és ne bolondítsátok a másikat, mert nem szeretitek igazán."
Én meg neked üzenem: nem agy kapcsolattól fogsz tudni házat, és kocsit venni, hanem egy jól fizető melótól.
A kettő együtt nyilván a legjobb, de ha mennem kéne, mégpedig messzire, nem savanyítanám a jelenlegi páromat, szépen közölném, hogy bocs, de a sors elszólít.
#13: milyen szintet kéne mégis meglépnem?
Pasi vagyok, már van házam, de ha most kéne kezdenem a nulláról egy barátnővel, és kint várna egy jó fizu, hát mennék. Szerencsére nem csajnak születtem, és nem ülök bele más házába/kocsijába. Ha nem ez böki a csőrödet, akkor nem tudom mire vágsz úgy fel.
Én mindig is úgy terveztem, hogy ha valaha is külföldre kényszerülök, abba nem egyedül fogok belevágni, hanem a párommal. Ha nem tud, akkor várunk, amíg megoldódik a dolog, és eljön az ideje, hogy ő is ki tudjon jönni. Tudom, hogy pénzben nagyon nem mindegy, de nem mindenáron akarok kimenni. Hónapokig pedig egészen biztosan nem bírnám a párom nélkül.
L
400-500 km-ert meg lehet oldani?
Inkább hagyjuk.
Az minden, csak nem együttlét.
Van, hogy a szeretet néha átvészelne hosszabb távokat is, de ez szerintem egyik félnek se jó.
Ha pedig mindkettő vállalja a szenvedést, akkor is elég zavaró, hogy csak 1-2 havonta lát. Valakinek jó, valakinek nem. Nekem nem. Ezért el lehet ítélni. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!