Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nálatok szóba jöhet gyermekes nőkkel való ismerkedés vagy kizáró ok?
Mert ki tudja, hogyan zárta le a kapcsolatát a nő az apával. Mert nem szeretnék egy idegen gyerekével jópofizni.
Mert nem szeretnék egy "kipróbált" emberrel együtt lenni. Mert valakinek csak egy társ kell, és nincs szüksége pluszban egy 3.-ra.
"fattyú", "kipróbált".. azért vannak itt betegek szép számmal..
Tehát akit elhagytak, vagy özvegy, az kösse fel magát, mert fiatalon szült? (feltételezem a legtöbb válaszoló fiatal, és fiatal nőre gondolt).
Egyéni döntés, nem lehet semmit erőltetni, de lehet normálisan fogalmazni, ilyen megnyilvánulások után nem csodálom, ha egy rakás lány inkább magába fordul, és nem pasizik.
Simán.
Tavaly próbáltam meghódítani egy anyukát, de nem sikerült.
Tesóméknak vannak gyermekei, sokat itt vannak nálunk, szal' nem idegenkedek a lurkóktól.
24f
Kicsit kiakaszt pár ember stílusa... nem az a probléma, hogy kizáró ok, hanem a megjegyzések.
Ha egy kapcsolat/házasság tönkremegy, ahol van gyerek, akkor az a nő maradjon élete végéig egyedül?
Azért csak van olyan, akinek nem probléma egy ilyen kapcsolat...
(Nekem 10 éves kapcsolatom volt, van egy lányom, de nem hiszem, hogy egyedül kéne leélni az életem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!