Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy lánynak nagyon dobog a szíve mikor velem van?
Figyelt kérdés
Mintha most futotta volna le a maratont.2014. szept. 1. 18:13
1/9 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy ennyire dobog a szíve? :DD Ejnye, te a mellét fogdosod? :) (szerintem azt, hogy bejössz neki, de nem tudhatom biztosra)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem fogdosom a mellét, csak mikor öleltem és odatettem a fejem éreztem.
2014. szept. 1. 18:15
3/9 anonim válasza:
Csak poénnak szántam :) Bocsi, fáradt vagyok, a humorom is az. A zárójeles részt vedd figyelembe
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy alapból hevesen ver a szíve és nincs köze ahhoz, hogy szaladt vagy máshoz. A másik lehetőség, hogy izgult és azért vert a szíve ölelés közben.
5/9 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Nekem mindig olyan 95 a pulzusom, lehet, hogy neki is magas. De persze az is elképzelhető, hogy te voltál rá ilyen hatással :)
6/9 anonim válasza:
Ez CSAK szívritmuszavar lehet! xD
Szerinted miért? A legvalószínűbb választ te is tudod... :D
7/9 anonim válasza:
Nem kéne neki füves cigit adnod.
8/9 anonim válasza:
Ember, lehet hogy mindig igy dobog neki !
9/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy kéne neki egy beutaló a kardiológiára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!