Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 290 km sok egy távkapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

290 km sok egy távkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez túl sok távolság, vagy van aki bírta évekig? Havonta párszor találkoznánk csak.

(A lány még tanuló, a férfi már dolgozik.)

2014. szept. 1. 17:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem a pénzre értettem, hanem arra, hogy ki lehet-e bírni, hogy nem lát minden nap, nem múlnak el-e az érzések ilyen távból sem.
2014. szept. 1. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Tőletek függ. De én nem bírnám sokáig, az biztos. :)
2014. szept. 1. 18:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Évekig biztos, hogy nem bírnám ki.
2014. szept. 1. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:

nem sok

skype kamerázás, mikrofonozás, sok utazás

2014. szept. 1. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nagyon nehéz. De ha szereted, akkor megéri.. Én kereken egy éve élek távkapcsolatban, köztünk 1400 km van (repülővel 2 óra, autóval 14). Én tanulok, ő dolgozik. De Ő az, akit mindig is kerestem. És türelemmel kivárom, míg tényleg összeköthetjük a mindennapjainkat.

Mi eleve így ismerkedtünk meg interneten, így szerencsére a mai napig tudunk bármiről beszélgetni. A skype is sokat segít. Havonta egyszer-kétszer találkozunk.

Ne adjátok fel. :) 20/L

2014. szept. 6. 02:13
 16/16 anonim ***** válasza:

240 km, több, mint két éve, és szeretjük egymást. Hetente találkozunk!

ki lehet bírni, bár személyiségtől is függ. Nálunk sok a hiány, de telefonon órákat beszélünk, ha úgy van, ingyenesen, ilyen a számlacsomag. Sok sikert Nektek, bár régi a kérdés. Írj, mi van veletek! :)

2014. nov. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!