Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem senki sem képes szeretni, meg akarok halni? Mit tegyek?
9 es vagyok
hirtelen azt hittem h ez az Emberek kategóra xD
szóval bocsi, ne értsd félre, csak gondoltam, ha beszélni szeretnél valakivel, szívesen meghallgatlak
Szerintem is keresd fel a magas,vékony fiút :D
Kívancsi lennék hogy nezel ki..
Talán vigasztal kicsit a tudat, hogy nem vagy egyedül. Hasonló cipőben járok, csak nekem még kapcsolatom se volt. Manapság én is pocsékul érzem magam, és nekem is halálvágyam van néha. De a minap eszembe jutott, hogy valószínűleg az időjárás teszi, hogy ez most ennyire kijön rajtunk. Próbálj egy kicsit kitartani, és ha a szervezeted hozzászokott egy kicsit, akkor jobb lesz a közérzeted.
30/F
ha vki szereti magát azt mondják önző bekèpzelt nagyképű egoista stb.
ha nem fogadja el magát akkor depis szànalmas életképtelen..
ha szárnyal boldog letörik a szárnyát..
amugy enge is mindenki kihasznál naiv vagyok ehhez joslat se kell..vettem butort várhatok rá honapokig.. festetet-átasznak autom szar-átbasz a szerelő..
az utolsom a beteg rokonimnak adnám ő bezzeg mást támogat..
ebbe az életb egy ebert nem találtam akiért tűzbe tenném a kezem :(
ugyhogy üdv a klubba én megértelek.. viszont öngyilkos nem leszek akárki akármennyire is megaláz támogatnom kell a gyerekeimet látni majd az unokákat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!