Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem senki sem képes szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem senki sem képes szeretni, meg akarok halni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sem az életben, sem az interneten nem sikerült megismerkednem senkivel. Volt 3 kapcsolatom, szinte mindig engem dobtak. Úgy érzem mint ha senkinek se kellenék. Barátaim sincsenek. Egyedül csak a családom szeret. l/23
2014. szept. 1. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Próbálj ismerkedni :) ha gondolod irj 21/f :)
2014. szept. 1. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:

9 es vagyok

hirtelen azt hittem h ez az Emberek kategóra xD

szóval bocsi, ne értsd félre, csak gondoltam, ha beszélni szeretnél valakivel, szívesen meghallgatlak

2014. szept. 1. 12:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is keresd fel a magas,vékony fiút :D

Kívancsi lennék hogy nezel ki..

2014. szept. 1. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Talán vigasztal kicsit a tudat, hogy nem vagy egyedül. Hasonló cipőben járok, csak nekem még kapcsolatom se volt. Manapság én is pocsékul érzem magam, és nekem is halálvágyam van néha. De a minap eszembe jutott, hogy valószínűleg az időjárás teszi, hogy ez most ennyire kijön rajtunk. Próbálj egy kicsit kitartani, és ha a szervezeted hozzászokott egy kicsit, akkor jobb lesz a közérzeted.

30/F

2014. szept. 1. 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:

ha vki szereti magát azt mondják önző bekèpzelt nagyképű egoista stb.

ha nem fogadja el magát akkor depis szànalmas életképtelen..

ha szárnyal boldog letörik a szárnyát..

amugy enge is mindenki kihasznál naiv vagyok ehhez joslat se kell..vettem butort várhatok rá honapokig.. festetet-átasznak autom szar-átbasz a szerelő..

az utolsom a beteg rokonimnak adnám ő bezzeg mást támogat..

ebbe az életb egy ebert nem találtam akiért tűzbe tenném a kezem :(

ugyhogy üdv a klubba én megértelek.. viszont öngyilkos nem leszek akárki akármennyire is megaláz támogatnom kell a gyerekeimet látni majd az unokákat..

2014. szept. 1. 12:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Brühühű szegény gyerek szereti a családja és van ideje azon sírni, hogy neten és az életben nem ismerkedett meg senkivel a legutóbbi kapcsolata óta. Ezek aztán komoly indokok az öngyilkosságra mondhatom...
2014. szept. 1. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!