Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még?! (bővebben lent)
Lassan 2 hónapja hogy szakított velem egy lány, 4 hónapig voltunk együtt nyártól októberig aztán 1 hónapig semmi, és irt egy szerelmes levelet myvipen... visszaírtam neki aztán megint írt és elmentünk sokan szórakozni és akkor lekaptam, ugy éreztem, hogy minden okés... egy hét után benyögött egy olyat h nem tud bizni bennem és hogy nem hiszi el h vkit 2szer is meglehet szeretni... aztán mondta a barátnője h csak azért szakított velem mert nem szeretett már. De akkor miért irt szerelmes levelet??
jah és folyamatosan ott van myvipen a látogatóim között és ez engem irritál, de nemtudom, hogy miért.
azért néz mert szeret még, vagy miért? meg sokaszor érdeklődik másoknál h mivan velem stb...
köszi a válaszokat.
Még nincs túl rajtad. De hogy az mondta, hogy nem tud bízni benned annak oka van.
Ha szerelmes levelet írt, akkor egyértelmű, hogy szeret, de össze van zavarodva. Kérdezd meg tőle, hogy akar-e valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!