Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak vele? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele? Mit írjak neki? Facebookon.

Figyelt kérdés
Azért ott, mert megérdemli.
2014. aug. 31. 17:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
csak azt kéne megfogalmazni, hogy szeretném, hogy vége legyen...semmi személyeset nem akarok neki mondani, csak szakítani.
2014. aug. 31. 17:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Elegem van belőled vége

Sajnálom de már nem szeretlek jobb lesz ha szakítunk

2014. aug. 31. 17:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

akkor ennyi: Befejeztem veled.

Ebbe semmi személyes...ennyit nem tudsz kitalálni?! :D

2014. aug. 31. 17:42
 14/20 A kérdező kommentje:
na ilyesmikre gondoltam, ha van még írjatok:D
2014. aug. 31. 17:44
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Felesleges bármit is mondani. Szó nélkül is lehet szakítani. Egyszerűen eltünsz, és többet nem ér el.
2014. aug. 31. 17:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Nahát pont ezaz, hogy ott marhára nem fogja őt érdekelni h szakítasz, azzal csak magadat járatod le.
2014. aug. 31. 17:46
 17/20 Shai-Hulud ***** válasza:
89%

Írd meg neki, hogy

Bocs, de nincs gerincem eléd állni és a szemedbe mondani, hogy meguntalak, és így sokkal egyszerűbb, mert nem kell válaszolnom a kellemetlen kérdéseidre, és egyszerűbben megúszom az egészet, ezért teljesen jellemtelenül és gyáván így közlöm veled, hogy szakítani akarok.

Ne is válaszolj rá semmit, mert kínosan érezném magam, ha a fejemre olvasnád, hogy mennyire gyáva vagyok, nekem sokkal kényelmesebb, ha szó nélkül hagyod az egészet.

Ja, és senkinek ne is mondd, hogy csak így a faszbúkon írtam ezt neked, mert én szeretnék nagyon fasza gyereknek látszani mások előtt, és szégyellném, ha kiderülne, hogy még ezekhez a mondatokhoz is a Gyakori Kérdéseken kértem segítséget.

Ez biztosan nyerő lesz!

2014. aug. 31. 17:54
 18/20 anonim válasza:
Teljesen 1-et értek a 17-essel.
2014. aug. 31. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:

részemről vége van, kérlek többet ne keress

és letiltod

2014. aug. 31. 18:12
 20/20 anonim ***** válasza:

"Szia Nyuszi, szakítani akarok! Az okával gondolom tisztában vagy tehát nem is szeretnék beszélni róla! Ne keress. "

A véleményem ugyanaz mint az előttemlévőké.:D mosckosul nagy gerinctelenség de te tudod

2014. aug. 31. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!