Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele? Mit írjak neki? Facebookon.
Elegem van belőled vége
Sajnálom de már nem szeretlek jobb lesz ha szakítunk
akkor ennyi: Befejeztem veled.
Ebbe semmi személyes...ennyit nem tudsz kitalálni?! :D
Írd meg neki, hogy
Bocs, de nincs gerincem eléd állni és a szemedbe mondani, hogy meguntalak, és így sokkal egyszerűbb, mert nem kell válaszolnom a kellemetlen kérdéseidre, és egyszerűbben megúszom az egészet, ezért teljesen jellemtelenül és gyáván így közlöm veled, hogy szakítani akarok.
Ne is válaszolj rá semmit, mert kínosan érezném magam, ha a fejemre olvasnád, hogy mennyire gyáva vagyok, nekem sokkal kényelmesebb, ha szó nélkül hagyod az egészet.
Ja, és senkinek ne is mondd, hogy csak így a faszbúkon írtam ezt neked, mert én szeretnék nagyon fasza gyereknek látszani mások előtt, és szégyellném, ha kiderülne, hogy még ezekhez a mondatokhoz is a Gyakori Kérdéseken kértem segítséget.
Ez biztosan nyerő lesz!
részemről vége van, kérlek többet ne keress
és letiltod
"Szia Nyuszi, szakítani akarok! Az okával gondolom tisztában vagy tehát nem is szeretnék beszélni róla! Ne keress. "
A véleményem ugyanaz mint az előttemlévőké.:D mosckosul nagy gerinctelenség de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!