Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a pasimmal, mert felpofozott az apukája?
Akkor alkalmazzon valaki testőrt, ha ennyire mindennapos, hogy zaklatják őt a bunkók / részegek. Barátot nem az alapján választanék, hogy mennyire tud nekimenni másoknak...
Ha apám meg merné ütni az egyébként nemlétező barátnőmet, akkor nem is tudom mi lenne. Szerintem megszakítanám vele a kapcsolatot. Hogyan merészelne kezet emelni valakire, aki hozzám tartozik...
Szerencsére apukám soha nem tenne ilyet.
Én nem vagyok egy kifejezetten béketűrő ember de após nagyon megkeserülte volna ha ilyet tesz. A pasim is mellesleg, mi az, hogy nem érdekli ha a barátnőjét megütik. Repült volna abban a minutumban.
Kérdező te tudod, hogy mit lépsz. Szerintem nem árt ha a pasi megpróbálja megvédeni a barátnőjét, vagy nem is tudom mondjuk érdekli annyira a testi épsége, hogy egyáltalán reagáljon arra ha szédülésig ütik (nem is egyszer)...
És te ezt csak úgy hagytad és vissza se ütöttél? Miért is?
A párod egy puhap..cs. Nem védi meg a barátnőjét normálisan? Mi ez már? Kivel jársz te?....Nagyon gáz. Azok után hogy nem védett meg, én biztos otthagynám a pasit. Mert az hogy megsimogatta a párod a buksidat, hogy jaj szegény, megütöttek, az nem melléd állás...
Nem mondta senki, hogy üsse meg az apját. Csak hogy ne hagyja annyiban... "Jól tetted Apa, ezaz, pofozd csak,
ahogy anyát szoktad" vagy mit kellett volna tennie a
srácnak? Hát nem ezt.
A lány számára még vadidegen az ember... és elvileg
férfi ember üt meg egy nőt, vagy talán ez esetben egy
kislányt... na neee... az ilyen nem férfi, akárhány
gyereket is csinált... :)
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!