Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam?
Sziasztok! Az a problémám , hogy ugye most kezdődik a suli , szóval jönnek a sulibulik. Van barátom , de nem mernék előtte táncolni. Semmi önbizalmam nincs , pedig nem lehetek olyan csúnya , ha Ő velem jár már lassan egy éve. Kék szemei vannak , fehér bőre es barnás szőke göndör haja.
Hogyan vegyem rá magam hogy táncoljak? Egyszerűen semmi önbizalmam. De őt bizzos boldoggá tenné
15 éves vagyok könyörgöm , hülye leszek alkoholt inni
Második köszi a választ
jöhetnek még :)
Nézz bulizós videókat, vagy csak figyeld meg, hogy bulikban hogyan táncolnak mások és próbálkozz otthon. Ettől rájössz majd, hogy jó érzés. Aztán egy idő után föl fogsz tudni oldódni. Én is így indultam :D
Meg az is jó, ha elmész pár koncertre, ott tényleg tökmindegy, hogy mozogsz, viszont utána bulikon is könnyebb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!