Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog gondolni, ha rámászok?
Van egy srác akit pár hónapja egy közösségi oldalon "ismertem" meg és elkezdtünk msn-ezni.
Egyrejobban megtetszett nekem, de szerintem én csak haver vagyok a számára,de azt tudom,hogy neki nincs barátnője:P Messze lakunk egymástól,de mégis sikerült beszervezni egy találkozót,hogy élőben is megismerjük egymást. Tudom,hogy a találkozás után a távolság miatt egy ideig nem látjuk egymást... épp ezért ezt a találkozót ki szeretném használni. Vágyom rá,hogy megsimogassam a vállát vagy hozzáérjek a kezéhez és férreérthető dolgokat mondjak neki,de félek,hogy egy hülye kis ribinek néz és emiatt többé már nem akar velem beszélni :s
Ahhoz viszont nincs önuralmam,hogy amikor találkozunk akkor csak általános dolgokról beszéljek vele.
Szerintetek mit tegyek?
L/15
Hát, nem tudom, milyen értelmes tanácsok fognak elhangzani itt...De véleményem szerint mássz rá. =D
Egyszer élsz, és ha volt akkora szerencséd, hogy neten megismertél egy pasit, aki tetszik, és még találkozhatsz is vele...rosszul nem sülhet el. =)
Jajj, bocsi, átolvastam mégegyszer.
Most találkoztok először?
Akkor minimum beszélgessetek előtte 1 órát. De így teljesen más minden. Honnan tudod, hogy nem egy erőszakos, agresszív állat? Az internet elég sok dolgot nem mutat meg.
háátt, na ne aggódj, sztem ha a srác is messziről elmegy talizni veled, nyilván az ő fejecskéjében is motoszkálnak gondolatok, azaz nem biztos h olyan nagy probléma lenne "rámászni".
egyébként ezt kár így előre megtervezni, majd jön ahogy jön, hidd el, az a legjobb, ha természetes, egyelőre még azt se tudod élőben pl mennyire fog tetszeni, sőt tovább megyek, mennyire fog izgatni .. lehet h nagyon d elehet h élőben nem.
Szal várd csak meg, aztán persze, egy cola után miért ne mehetnétek fel a lakásra folytatni a beszélgetész? nem kell mindjárt rosszra gondolni, mindenesetre ha kölcsönös ez az izgatás, nyugi benne lesz ő is ebben-abban, ez nyilvánvaló.
Nahh,megint értelems válaszok..
komolyan rámászol valakire akit még sose láttál,mert msn-en dumáltok??
Istenem..,tudod az egyik ismerősöm rendszeresen neten ismerkedik,távolság stb stb,lekektetik és dobják..
Ezt akarod te is,ne halgass idiótákra,ismerd meg,ne legyél ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!