Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék iszonyatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék iszonyatosan nagymértékű féltékenység ellen?

Figyelt kérdés
'Iszonyatosan nagyot' úgy értem hogy néha meg akarok halni annyira rosszul érzem magam miatta. És tudom is hogy miért, mert egyszerűen nincs önbizalmam. És van is rá okom, csúnyácska vagyok és nem is népszerű, tudjátok az az idegesítő csendes, félénk akire mindig rászálltak az iskolában. Pluszban még depressziós is voltam, öngyilkossági kísérletek, stb. Egyszerűen tudom hogy nem vagyok egy főnyeremény, de még második se, nem is tudom hogy találtam párt. De most hogy találtam, borzasztóan félek hogy elveszítem mert nagyon szeretem. És - lehet hogy szánalmasnak hangzik (az is) - már akkor sírhatnékom van ha más nővel beszél, mert mindenki(t) szebb(nek látok), mint én(magamat). Nem tudom mit tehetnék. Több mint tíz éve küzdök önbizalomhiánnyal. Szánalmas vagyok és tudom is.. a párom meg közben ilyen olyan szép lányokkal beszélget (ebben a pillanatban is, valami buliban van), én meg közben itthon sírok..
2014. aug. 30. 22:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok mint te, de nálam nem ennyire súlyos a helyzet. Nem voltak öngyilkossági kísérleteim és agy kurkásznál sem jártam soha:)

Én úgy próbáltam ezt az egész önbizalomhiány dolgot kezelni, hogy felsoroltam magamban a tényeket:

van egy férjem, aki érezhetően szeret,

szokott szép lányokkal beszélgetni, mert a baráti körében lányok is vannak, és miért ne tehetné...(nekem is van pasi barátom)

de valamiért csak velem van...

az egyik csaj fel is ajánlkozott neki, de röhögve utasította vissza...igazság szerint még szánalmasnak is tartotta.

Előtte évekig észre se vette a csaj a férjemet... csak akkor kellett volna neki érdekes módon amikor már másé, és komoly a dolog.... Nagyon átlátszó...

Mindent összevetve, ha úgy érzed szeret a párod, törődik veled, akkor ne agyalj azon, hogy beszélget másokkal. VELED VAN. Ez a fontos.

2014. aug. 31. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!