Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék iszonyatosan nagymértékű féltékenység ellen?
Én is hasonló vagyok mint te, de nálam nem ennyire súlyos a helyzet. Nem voltak öngyilkossági kísérleteim és agy kurkásznál sem jártam soha:)
Én úgy próbáltam ezt az egész önbizalomhiány dolgot kezelni, hogy felsoroltam magamban a tényeket:
van egy férjem, aki érezhetően szeret,
szokott szép lányokkal beszélgetni, mert a baráti körében lányok is vannak, és miért ne tehetné...(nekem is van pasi barátom)
de valamiért csak velem van...
az egyik csaj fel is ajánlkozott neki, de röhögve utasította vissza...igazság szerint még szánalmasnak is tartotta.
Előtte évekig észre se vette a csaj a férjemet... csak akkor kellett volna neki érdekes módon amikor már másé, és komoly a dolog.... Nagyon átlátszó...
Mindent összevetve, ha úgy érzed szeret a párod, törődik veled, akkor ne agyalj azon, hogy beszélget másokkal. VELED VAN. Ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!