Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? Ez a "csaj" szerintetek is egy pedofil?
Az van, hogy fb-n bejelölt egy "csaj" (aki 19 éves), és megkérdezte, hogy van e skypen kedvem camozni. Erre mondtam, hogy camozhatunk ha szeretnél de kb fél óra múlva tudunk. És akkor elkezdett sírni ott nekem hogy csak egy 5 percet camozzunk. Mondom oké. Hívom és bekapcsolom a camot és ő még bele se szól nem hogy bekapcsolja. Aztán kinyomtam és beszélgettünk (chaten) és mondta hogy tök aranyos vagyok és tetszek neki és megkérdezte (kb 10 perc beszélgetés után hogy leszek e a pasija. Erre azt mondtam, hogy nem hiszem mert volt már távkapcsolatom és elég szar az. Ezután azt mondta hogy akkor ide költözik a mi városunkba. Mondtam hogy költözzön aztán majd meglétjuk és megkértem hogy küldjön néhány képet mert fb-n is csak egy képe van. Erre azt válaszolta hogy ha én küldök neki egy kèpet a farkamról akkor ő is küld egy képet magáról. Erre én azt válaszoltam, hogy a farkamról egy idegennek nem fogok képeket küldeni. Azóta nem válaszolt, de Skype-n elérhető.
Szerintetek is pedofil ez a "csaj"?
Az értelmes válaszokat előre is köszi.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!