Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha nem hagynak nyugton a párkapcsolati témákkal?
24 éves srác vagyok, túl jópár csalódáson (testiségig nem jutottam sosem), az életem többi területe szerencsére teljesen rendben van. Jó szakon tanulok egyetemen, lassan végzem, sokmindent tanultam a zenétől kezdve a sportokon át, szóval tényleg minden oké a többi területen, nem vagyok ronda sem. De a csalódásaim okán már egyáltalán nem szeretnék párkapcsolatot, jól érzem magam egyedül, már óvodában is különc voltam. De már itthon is szó szerint b..ssza a fülemet a folyamatos "keress barátnőt, mert az milyen jó, nagyon rossz egyedül élni" című szöveg, hiába tudják, hogy ez engem már nem érdekel, kiábrándultam és már nem igénylem. Mivel testi igényeim vannak, akkor ha elköltözöm munkába állás után pár éven belül, előbb utóbb fel fogok keresni jópár könnyen kapható nőt, nekem már ennél több nem kell, bár ezt nem merem elmondani itthon, mert akkor hallgathatnám csak igazán a rinyálást.
Volt valaki hasonló helyzetben, mit kéne csinálni, hogy leépítsem ezeket a mások magánéletébe belekontárkodó embereket?
Ilyenkor az van, hogyha a szép beszéd (hagyjanak ezekkel a dolgokkal békén) nem használ, akkor vagy egyszer erélyesebben közlöd, hogy téged ez a téma nem érdekel, és nem vagy hajlandó többször erről beszélni, vagy át kell menni bunkóba (vannak emberek akiket nem lehet másképp kezelni) és ha olyasmiről kérdez ami neked nem téma, akkor egyszerűen nem válaszolsz. Egyszer majd észreveszi magát az illető...
Mindemellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a családod csak nem akarja hogy egész életedben magányos legyél. És úgy gondolják butaság pár csalódás miatt feladni a boldogságot ami várhat rád. (én is ezt vallom). Csalódtam sokat, de nem adtam fel, és megérte:) .
De azzal nem érdek egyet, hogy mindig beleugatnak mindenbe, amihez nulla közük van. (magánélet)
Nálunk a férjem rokonságában van egy ilyen ember...aki nem érti meg, hogy nálunk nem lesz gyerek, és folyton, minden nagyobb összeröffenésen megkérdezi mikor lesz gyerek. Marhára idegesítő...
Én még nem jutottam el addig, hogy igazán bunkóba forduljak és közöljem vele hogy magánügy. De nem hiányzik sok hozzá.... Csak szimplán megmondom, hogy nem vállalunk gyereket, és a további miért miért miért kérdésekre nem válaszolok. Mert a miértekhez tényleg semmi köze nincs. (nem közvetlen családtag) Nem is értem egyébként.
Kicsit is intelligens ember tudja, hogy ha egy párnak nincs gyereke akkor 3 lehetőség van: jelenleg nem akarnak, egyáltalán nem akarnak, vagy nem tudnak gyereket vállalni. Tehát nem értem miért kell kérdezgetni... Ha lesz gyerek, azt úgyis megtudja, ha meg nem, azt is észreveszi. Plusz azt vettem észre, hogy azok kérdezgetik ezt, akiknek van egy vagy még több gyerekük. (Ismerősi körben) Érdekes mód egy olyan ember sem kérdezte meg ezt tőlünk, akinek nincs gyereke...
Ez a téma is ugyan olyan idegesítő tud lenni azoknak, akiknél ez tabu, mint pl aki régóta munkanélküli és hiába keresgél, vagy mint nálad a párkeresés.
Egyszer közöld, hogy nem akarsz róla beszélni többet. Ha nem értik meg, ne válaszolj a feltett ilyen irányú kérdésekre, illetve témát is válthatsz. Mást nem tudsz csinálni...Az ilyen embereknek annyira unalmas az életük, hogy máséval foglalkoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!