Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy csaj akinek egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj akinek egy másik srác tetszik, de a csajjal elég jóba vagyunk és nagyon kedves is velem van nála esélyem?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen. Nem. De. Dehogyis. Dehogynem.

Hát ez nagyon jó kérdés! Menjél homokozni a többi sráccal.

2010. jan. 16. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezed, és/vagy ráutaló magatartást tanúsitassz és máris kiderül...
2010. jan. 16. 22:30
 3/9 A kérdező kommentje:
hát puszi már volt meg kérdeztem h akar e velem találkozni és igent mondott de ottvan a másik...
2010. jan. 16. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát egy puszi nem sok minden. :)
2010. jan. 16. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:

10 évesen szerintem még jó, hogy csak puszi volt.

nem kell elsietni.

2010. jan. 16. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:
én 17 ő 16
2010. jan. 16. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem működik jol a kapcsolata a másik pasival akkor elöbb vagy utobb ugyis vége lesz.. mjuk ezt nem irtad.. De egy puszi is elég nagy dolog (ugye szájra puszi volt) főle ha barátja van.. Találkozz vele, legyél vele közvetlen.. És ha esetleg kidobja a másik srácot miattad akkor ne örülj annak feltünöen mert könnyen meglehet h megutál érte.. inkább elöször csak állj melette barát ként utána meg ugyis kialakul majd..
2010. jan. 17. 00:24
 8/9 A kérdező kommentje:
lehet rosszul írtam de nincs együtt a másik sráccal se.
2010. jan. 17. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
ismerős.. a másik fiút akarja! te nem tudod mi áll a háttérbe de vagy nem jött még neki össze azzal a sráccal akivel ő szeretne járni vagy hiába nem jött vele össze,de te sem kellesz neki úgy.:(
2010. jan. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!