Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok ezzel egyedül, ez ciki?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés. De kicsit aggaszt, hogy 17 éves vagyok, és még nem volt barátnőm. Párszor lett volna rá lehetőség ugyan,pár lány mondta, hogy tetszem neki meg akart nyitni egy felém 9. osztályban is. (Most kezdem a 11.-t, év vesztes vagyok.) De valahogy eltaszítottam a dolgot. Talán azért mert nem éreztem magamat "érettnek" erre? Nem is tudom. Volt sok magánéleti problémám ezen kívül, ami talán lefoglalt. Magyarul kimondhatom, hogy nem volt még kapcsolatom (csókolózni csókolóztam már). Szerintetek ez ciki? Annyira vágyom már egyre, mert nem is tudom elmagyarázni. Egyszerűen hiányzik az életemből. Csak vágyom arra, hogy szerethessek valakit és olyan rossz hangulatom lesz, ha másokat látok így.:/ Járok bulizni, ide-oda a barátokkal, hogy ismerjek meg új embereket , stb, de valahogy nem látok rá esélyt. Mit tegyek? Szerintetek ne törődjek vele, és egyszer majd úgyis összejön. Vagy mi? Van olyan lány/fiú aki hasonlóan érez?2014. aug. 29. 13:10
11/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálok úgy hozzáállni ahogy mondtátok.:)
2014. aug. 29. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!