Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg zavaró és kibírhatatlan, ha valakinek szélsőséges politikai vagy vallási nézetei vannak?
Figyelt kérdés
úgy érzem a lányok gondolatai, a nagy egyéniségekről csődöt mondottak. én ugyanis nem vagyok tucatember, mégis senki sem tudja elviselni az nézeteimet.
pedig a lány is hasonlóan gondolkodik, de egyszerűen nem bír igazat adni nekem...
2010. jan. 16. 20:25
1/6 anonim válasza:
Szia! Ez attól függ. Bár ha hasonlóan gondolkoztok nem tudom mi a baj belőle. Ha vallási ütközés lenne vagy politikai az azért tényleg tolerálhatatlan lenne. (Bár én nem tudom megérteni két különböző, de hasonló vallású ember min tud összeveszni). Az fontos, hogy nem a véleményedtől leszel egyéniség.
2/6 anonim válasza:
Mindennek megvan a maga helye és ideje. Nem biztos, hogy túlzottan érdekli elméd efajta burjáznása a lányt. Ha pl. mindig beszélsz kocsiról egy lánynak, akkor persze, hogy a lányt nem fogod érdekelni. Én is mesélhetnék a különböző rádiófrekvenciákról, kalózokról, és rádióamatőrökről, de ha ez a téma lengné körül a beszélgetéseinket, tuti beleunna.
3/6 anonim válasza:
Ha megpróbálod őt is meggyőzni, átállítani v. ilyesmi akkor igen, zavaró lehet számára. Szerintem ez legyen a magánügyetek, ha amúgy jól kijöttök, miért lenne épp ez a konfliktus forrása?
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy ott a probléma hogy neked igazolás kell.
5/6 anonim válasza:
Hát én nem tudnék olyan fiúval együtt lenni,aki teljesen más nézeteket vall,mint én, mert ez alapjaiban eltérő gondolkodást jelentene, ami szerintem sok gondot tudokozni. Akár egy sima beszélgetés is nehéz két olyan ember között,akik másként látják a világot,de ehhez még általában egy életvitel és magatartás is társul, szóval katasztrófa,ha kapcsolatról van szó. Az meg nézettől függetlenül irritáló,ha valaki nagyon hevesen hirdeti az igét és mindenki helyett akar godnolkodni.
/Szmötyi/
6/6 anonim válasza:
Utolsónak igaza van! Megnézném hogy jönne ki egy rasszista skinhead egy nigger rapet hallgató füvessel. Érdekes lenne a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!